Merve Aydın Acı Günü

Merve Aydın Acı Günü
Son olarak Tv 8 ekranlarında yayınlanan Survivor Yarışmasında adını duyuran milli basketbolcu Merve Aydın bugün annesini kaybetti.

Magazin ve spor dünyasının sevilen isimlerinden olan ve Survivor Yarışmasında adını tüm ülkeye duyuran ve sevilen ünlü sporcu Merve Aydın ne yazık ki hayatının en acı günlerinden birini yaşıyor. Ünlü isim Survivor yarışmasına katılmasının ardından adını duyurmuş ve geniş kitlelerce sevilmiş ve desteklenmişti. Ünlü isim bugün sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla annesini kaybettiğini sevenlerine ve takipçilerine duyurdu ve onlardan annesi için dua istedi. Bir süredir kanser hastalığı ile mücadele eden Merve Aydın’ın annesi Nilgün Aydın kanser tedavisi gördüğü hastanede tedavilere cevap vermeyerek kanser sebebiyle hayata veda etti. Ünlü isim Merve Aydın’ın bu kayıp sebebiyle derin bir acı yaşadığı ve annesi için büyük bir üzüntü içine girdiği öğrenilirken annesi Nilgün Aydın’ın ise cenaze töreninin ardından defnedildiği öğrenildi.

Annemi Kaybettik

Survivor yarışmasına katılan ve burada gösterdiği performansla pek çok kişi tarafından desteklenen ve sevilen ünlü milli sporcu Merve Aydın bugün annesinin kaybıyla derin bir acı yaşadı. Kanser hastalığı ile mücadele eden ve tedavi gören Merve Aydın’ın annesi Nilgün Aydın bugün son nefesini verirken kızı Merve Aydın bu acı olayı sosyal medya hesabından paylaştı. Merve Aydın ilk önce “sizlerden annem için dua istiyorum” ifadeleriyle bir paylaşım yapmıştı. Daha sonra ünlü isim bir başka paylaşımında “annemi kaybettik. Annem için dua eden herkesten Allah razı olsun” ifadelerini kullandı. Son olarak ise ünlü isim yine sosyal medya hesabında bir paylaşımda bulunarak annesinin cenaze merasimiyle ilgili detayları paylaştı. Merve Aydın “canım annemin cenazesi bugün Albayrak Camii’inde öğle namazını takiben kılınacaktır. Kayaşehir mezarlığına defnedilecektir” ifadelerini kullandı. Biz de ünlü isme annesini kaybetmesi sebebiyle sabırlar ve hayatını kaybeden annesine ise Allah’tan rahmet diliyoruz.

Merve Aydın Kimdir?

Survivor yarışmasıyla adını duyuran ünlü sporcu Merve Aydın 10 Mart 1994 yılında Mersin’de dünyaya gelmiştir. Milli Basketbolcu olan Merve Aydın birçok basketbol takımında oynamıştır. Son olarak Survivor’da yer alan ünlü isim burada gösterdiği performansla herkesin sevdiği isimlerden biri olmuştur. Yarışmadan elendikten sonra da magazin basınında sık sık yer almaya başlayan Merve Aydın sık sık annesiyle ilgili paylaşımlar yapıyordu.

04-09-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar