Cebelitarık - Türkiye canlı izle

Cebelitarık - Türkiye canlı izle
Cebelitarık - Türkiye canlı izle: Cebelitarık ile Türkiye arasındaki Dünya Kupası eleme maçını HD ve kesintisiz izlemek için detaylar.

Cebelitarık - Türkiye canlı izle: Cebelitarık - Türkiye maçı hangi kanalda? 2022 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Cebelitarık ile Türkiye karşı karşıya geliyor. İzleyiciler bu maçın hangi kanalda olduğunu merak ediyor. Cebelitarık ile Türkiye arasındaki maçı HD ve kesintisiz izlemek için aşağıda yer alan bağlantıya tıklayın.

Cebelitarık - Türkiye canlı izle

Cebelitarık ile Türkiye arasında oynanacak 2022 Dünya Kupası eleme mücadelesi TRT 1'den canlı ve şifresiz olarak ekrana gelecek. TSİ 21.45'te başlayacak mücadeleye Cebelitarık'ın evi olan Victoria Stadyumu ev sahipliği yapacak. Cebelitarık - Türkiye maçını canlı ve HD izlemek için sayfada yer alan bağlantıya tıklayın.

 

Cebelitarık - Türkiye ilk 11'ler

Cebelitarık ilk 11: Coleing, Torrila, Chipolina, Mouelhi, Britto, Sergeant, Wiseman, Valarino, De Barr, Ronan, Hernandez.

Türkiye ilk 11: Uğurcan, Zeki, Kaan, Çağlar, Mert, Taylan, Efecan, Orkun, Yusuf, Kerem, Enes

Rakibimiz Cebelitarık'ı tanıyalım

Birleşik Krallık'a bağlı olması nedeniyle uzun yıllar FIFA üyeliği kabul edilmeyen Cebelitarık, 2013 yılında FIFA üyesi oldu. 6,8 km karelik yüz ölçümü ve 32.459 nüfusuyla küçük bir ülke olan Cebelitarık, maçlarını ülkedeki tek stadyum olan Victoria Stadyumu'nda oynuyor. İlk resmi maçlarına 7 Eylül 2014 tarihinde Euro 2016 elemelerinde Polonya karşısında çıkan Cebelitarık, o maçtan 7-0 mağlup ayrıldı. İlk galibiyetlerini ise 25 Mart 2018 tarihinde hazırlık maçında 1-0'lık skorla Letonya karşısında elde ettiler. 7 yıllık resmi futbol tarihlerinde 5 maç kazandılar ve bu maçların hepsini tek farklı skorla sona erdi. Cebelitarık, en farklı yenilgisini 2018 Dünya Kupası eleme grubunda 9-0 ile Belçika'dan aldı. Dünya Kupası elemeleri ve Avrupa Şampiyonası elemelerinde henüz galibiyet ya da beraberlikleri bulunmuyor. Euro 2016, 2018 Dünya Kupası ve Euro 2020 elemelerinde gruplarını puansız olarak son sırada tamamladılar. 

2020 Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'nda Milli takımımız ile birlikte mücadele eden Cebelitarık, gruptan henüz puan çıkaramadı. Oynadıkları tüm maçlardan farklı bir şekilde mağlup ayrıldılar. Norveç'e 3-0, Karadağ'a 4-1, Hollanda'ya 7-0 ve son olarak Letonya'ya 3-1 kaybetti. 

04-09-2021
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar