Merve Dizdar makyajlı pozuyla herkesi şaşkına çevirdi

Merve Dizdar makyajlı pozuyla herkesi şaşkına çevirdi
Merve Dizdar makyajlı haliyle herkesi şaşkına çevirdi. Merve Dizdar makyajlı pozunu sosyal medyada paylaştı. Merve Dizdar kimdir?

Trt 1 ekranlarının kısa sürede televizyon dünyası gündemine oturan dizisi Masumlar Apartmanları seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Masumlar Apartmanı oyuncuları arasında yer alan Merve Dizdar ise paylaştığı makyajlı haliyle görenleri şaşkına çevirdi. Sık sık doğallıktan ve sadelikten yana yaptığı paylaşımlar ile kendinden söz ettiren oyuncu Merve Dizdar, geçtiğimiz gün yaptığı makyajlı paylaşım ile gören herkesi şaşkına çevirdi.

Merve Dizdar makyajlı pozuyla herkesi şaşkına çevirdi

Masumlar Apartmanı dizisinde rol alan Merve Dizdar, ekranlara sade makyajsız haliyle geldiği için makyajlı halini görenler şaşkına döndü. Merve Dizdar, eyeliner ve bordo ruj sürdüğü fotoğrafını paylaşınca takipçileri ilk bakışta oyuncuyu tanıyamadı. Makyajlı ve makyajsız hali ile kıyaslama yapan takipçilerinden birbirinden farklı yorumlar aldı. Bazı takipçiler oyuncunun her iki halini de beğenirken, bazı takipçiyler ise doğal halini daha çok beğendiğini ifade etti.
Merve Dizdar ise daha önce doğallıktan yana kendi düşüncelerini paylaşmıştı. İşte Merve Dizdar'ın o paylaşımı;

'Hiç süslü bir kız olmadım. Mesela kaşlarımı almam, saçımı boyamam... Bu maskülenlik değil, doğal olmaktan yanayım. Güzel değiliz diye oynamayalım mı? Yetenekliyiz sonuçta' sözlerini kullanan Merve Dizdar, paylaştığı makyajlı fotoğrafla görenlerin dikkatini çekmeyi başardı. İşte güzel oyuncu Merve Dizdar'ın paylaştığı makyajlı fotoğraf;

Merde Dizdar kimdir?

25 Haziran 1986 yılında dünyaya gelen oyuncu Merve Dizdar, İzmir doğumludur. Eğitimini Çanakkale Onsekiz Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi'nde oyunculuk bölümünde tamamlayan Merve Dizdar ilk olarak Kanal D ekranlarında yayınlanan Kavak Yelleri dizisinde Saliha karakteri ile oyunculuğa adım atmıştır. Bir çok başarılı dizi ve sinema filminde rol alan Merve Dizdar günümüzde ise TRT 1 kanalında yayınlanan Masumlar Apartmanı dizisinde rol almaktadır. Ünlü oyuncu Merve Dizdar, oyuncu Gürhan Altundaşar ile evlidir.

Merve Dizdar'ın rol aldığı dizi ve fimler

Masumlar Apartman  2020

Mucize Doktor  2020

Vatanım Sensin 2017

7 Yüz   2017

Eltilerin Savaşı 2020

Bir Aşk İki Hayat 2019

Yok Artık 2   2016

Mandıra Filozofu  2013

Bir Ses Böler Geceyi  2011 gibi oldukça başarılı projelerde yer almıştır.

 

12-02-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar