Sol Yanım dizisinden üzen haber! Final tarihi belli oldu

Sol Yanım dizisinden üzen haber! Final tarihi belli oldu
Sezona yeni başlayan dizilerden biri olan Sol Yanım dizisinden seyircisini üzecek gelişme. Sol Yanım dizisi final yapıyor. İşte Sol Yanım final tarihi!

Ekranlardaki dizi yarışı devam ederken Sol Yanım dizisinden kötü haber geldi. Star Tv'de yayınlanan Sol Yanım dizisi istenen reyting oranlarını tutturamayınca final yapma kararı aldı. BKM tarafından projelendirilen Sol Yanım dizisi başarılı oyuncu kadrosuna rağmen beklenen başarıyı yakalayamadı. Star Tv'de çarşamba akşamları yayınlanan Sol Yanım dizisi 4 genç çevresinde gelişen olayaları ve kampüs yaşamını ekrana taşıyordu. Sol Yanım dizisinde Özge Yağız, Tolga Mendi, Emre Bey, Cemre Baysel, Cansel Elçin ve Defne Samyeli başrol oyuncusu olarak yer alıyordu.

Sol Yanım ne zaman final yapacak?

Yapımı BKM tarafından üstlenilen Sol Yanım dizisi 10 Şubat çarşamba günü 11. Bölümü ile ekrana gelmişti. Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz, Atv'de yayınlanan Kuruluş Osman, Tv8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir gibi dizilerle aynı gün yayınlanan Sol Yanım çok izlenen bu diziler karşısında geri planda kaldı. Sol Yanım 11. Bölüm Totel ve AB reyting sıralamasında ilk 10'da yer alamamıştı. Büyük bir hazırlık ve heyecanla başlayan Sol Yanım dizisi de reyting kurbanı diziler arasına giriyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Sol Yanım 13. Bölümde final yapacak.

Sol Yanım konusu nedir?

Yönetmen koltuğunda Barış Yöş'ün oturduğu Sol Yanım dizisinin yapımcılığını Necati Akpınar üstlenmişti. Melis Civelek ve Özlem Çadırcı tarafından senaryosu hazırlanan Sol Yanım'da Serra, Selim, Biricik ve Burak karakterlerini genç oyuncular, Özge Yağız, Tolga Mendi, Cemre Baysel ve Emre Bey canlandırıyordu. Defne Samyeli ve Cansel Elçin de dizide yer alan tecrübeli isimler arasındaydı. Genç ve zengin üniversite öğrencilerinin hikayeleri farklı bir senaryoyla ekrana taşınıyordu. Sol Yanım dizisinde Selim ve Serra'nın aşkı ana temayı oluştururken, sırlar ve entrikalarla dolu bir hikaye izleyiciyle buluşuyordu. Zengin hayatları ekrana taşıyan Sol Yanım dizisi, pahalı kostümler ve mekanlarla büyük bir prodüksiyondu. Star Tv'de çarşamba akşamları yayınlanan Sol Yanım'ın 13. Bölümde final yapacağı iddia edildi.

12-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar