Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder anne oldu

Sadakatsiz'in Derya'sı Özge Özder anne oldu
Ünlü oyuncu Özge Özder'in mutlu günü. Son olarak Sadakatsiz dizisinde Derya Samanlı karakterini canlandıran Özge Özder anne oldu.

Kanal D'nin son dönemdeki en iyi yapımlarından biri olan Sadakatsiz dizisi oyuncusu Özge Özder anne oldu. Hamilelik pozlarıyla gündem olan Özge Özder bebeğini kucağına aldı. Geçen sezon Mucize Doktor dizisinde yer alan Özge Özder güzel haberi sosyal medya hesabından paylaştı. Bir kız bebeği olan Özge Özder paylaşımına "Kucağımızdasın artık" notunu ekledi. Özge Özder ve müzisyen eşi Sinan Güleryüz kızlarına Eva Luna ismini verdi.

Özge Özder ve Sinan Güleryüz'ün mutlu günü

Ekranların sevilen oyuncularından Özge Özder 42 yaşında anne oldu. Mutluluğunu sosyal medyadan paylaşan Özder'e tebrik mesajları yağdı. Hamilelik fotoğrafını paylaşan Özge Özder, "Kucağımızdasın artık… Hoş geldin ay kızım" yazdı. Özder'in eşi Sinan Güleryüz de eşinin paylaşımına yorum yapanlar arasındaydı. Sinan Güleryüz, "Dünya güzelim Özge Özder, senin ve benim parçam geldi yanımıza artık… Ay kızım benim… Aramıza hoş geldin" mesajını yazdı. Ünlü çift, bebeklerine Eva Luna ismini verdi.

Özge Özder'in annelik sevinci

Özge Özder ve müzisyen eşi Sinan Güleryüz, bebeklerinin cinsiyetini açıklama partisi düzenlemişti. O partiden görüntülerle paylaşım yapan Özge Özder doğacak kızı için tavsiyelerde bulunduğu bir not eklemişti. Özder o notta, "Dileklerin en güzeli sağlık! Hepinize sağlık diliyor ve içimdeki bu küçük canla “başaracağız kızım” diyerek, sizin tanıklığınızda yolculuğumuza devam ediyorum... Bu arada cinsiyetin ne olursa olsun, hayat karşımıza ne çıkarırsa çıkarsın canımızın hep en derininde olacaksın ve bizi hep arkanda hissedeceksin bunu böylece bil ve hayatın getirdiklerinden hiç korkma güzel kız, aksine kucakla. Bu da sana ilk anne sözlerim olsun...Hepimiz için dua etmek, iyi düşünmeye çalışmak, daha çok gülümsemek ve hep pozitif olmak ödevim oldu artık... Siz de öyle yapın..." ifadelerini kullanmıştı.

Özge Özder ve Sinan Güleryüz 29 Temmuz 2018 yılında görkemli bir nikahla evlenmişti. Özge Özder en son Kanal D'de yayınlanan Sadakatsiz dizisinde Derya karakteriyle yer almıştı. Özge Özder bugün bebeği Eva Luna'yı kucağına aldı.

11-02-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar