Mevlana Dizisinde Yusuf Çim'in Partneri Kim Oldu?

Mevlana Dizisinde Yusuf Çim'in Partneri Kim Oldu?
TRT Dijital’de yayınlanacak olan ve üzerinde uzun zamandır çalışılan Mevlana Dizisinde Sultan Veled’i canlandıracak Yusuf Çim’in partneri belli oldu.

Kale Film tarafından hazırlıkları uzun zaman önce başlayan ve özellikle cast konusunda birçok kez sil baştan yeniden çalışma yapılan dönem dizisi Mevlana’nın çekimleri halen devam ediyor. Konya’da kurulan devasa platoda çekimleri devam eden dizinin oyuncu kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide Mevlana karakterini başarılı oyuncu Bülent İnal canlandırırken dönemin Selçuklu Sultanı Sultan Veled’e ise başarılı oyuncu Yusuf Çim hayat veriyor. Ali Aydın’ın kaleme aldığı ve Can Ulkay’ın yönetmenliğini üstlendiği dizide Sultan Veled’in eşi olacak olan oyuncu belirlendi. Mevlana Dizisinde genç oyuncu Yusuf Çim’e partner olmak üzere genç oyunculardan Sinem Reyhan Kıroğlu ile anlaşmaya varıldı.

Fatma Hatun Belli Oldu

Kale Film tarafından hazırlanan ve TRT Dijital’de yayınlanacak olan dönem dizisi Mevlana’da merakla beklenen oyunculardan biri daha belli oldu. Cast çalışmalarında oldukça fazla sorunlar yaşayan dizide Sultan Veled karakterine hayat veren Yusuf Çim’e partner olarak genç ve güzel oyuncu Sinem Reyhan Kıroğlu ile anlaşıldı. Dizide Sultan Veled’in eşi Fatma Hatun’u canlandıracak güzel oyuncu daha önce özellikle Sen Anlat Karadeniz dizisindeki performansıyla beğeni toplamıştı. Mevlana dizisinde 23. Bölümden itibaren yer alacak güzel oyuncunun Mevlana dizisindeki performansı merak ediliyor. Oyuncu kadrosunda Bülent İnal, Kaan Yıldırım, Ahu Türkpençe, İlker Aksum, Ushan Çakır, Levent Can, Devrim Özkan, Burç Kümbetlioğlu, Mert Turak, Erdal Yıldız, Nilay Deniz, Can Nergis ve Baki Davrak gibi başarılı oyuncular yer alıyor.

Sinem Reyhan Kıroğlu Kimdir?

TRT Dijital’de yayınlanacak Mevlana dizisi ile anlaşmaya varan ve dizide Fatma Hatun karakterine hayat verecek genç oyuncu Sinem Reyhan Kıroğlu 28 Şubat 1991 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından oyunculuğa yönelen Sinem Reyhan Kıroğlu bunun için gereken eğitimleri almış ve ardından özellikle pek çok tiyatro oyununda roller üstlenmiştir. İlk kez kamera karşısına yine bir TRT dizisi olan Ege’nin Hamsisi ile geçen oyuncu daha sonra İçten Sesler Korosu ve Sen Anlat Karadeniz’de yer almıştır. Sinem Reyhan Kıroğlu özellikle Sen Anlat Karadeniz ile oldukça başarılı bir performans göstermiştir.

06-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar