TLC Efsane Olmuş Filmleri Seyirciyle Buluşturuyor

TLC Efsane Olmuş Filmleri Seyirciyle Buluşturuyor
Yayınladığı yapımlarla dikkatleri çeken tematik kanal TLC Nisan ayı boyunca dünya sinemasının en güzel filmlerini ekranında seyirciyle buluşturuyor.

Ülkemizde yayın yapan ve oldukça beğenilen belgesel ve orijinal içerik yapımlarıyla dikkatleri çeken tematik kanal TLC sık sık seyircisini ekrana bağlamak ve yeni hedef kitlelere ulaşabilmek için yayın akılında yenilikler yapıyor. Kanal yayınladığı programlarla seyircinin beğenisini kazanırken dizi ve benzeri yapımlardan bunalanların adeta sığınağı oluyor. Bunun bilincinde olan TLC şimdi de yine dizi ve sıradanlaşan yapımlardan bunalan ve ekranlarda farklı yapımlar görmek isteyenler için harekete geçti. Kanal yeni kitlelere ulaşmak ve seyircisini Nisan ayında kendi ekranına çekmek için yayın akışında değişikliğe gitti. Seyircisine güzel bir sürpriz hazırlayan TLC Nisan ayı boyunca hafta içi her akşam dünya ve Türk sinemasında efsane olmuş, seyircinin çok sevdiği kült filmleri ve yerli sinemada da ilk kez ekrana gelecek filmleri yayınlama kararı aldı. Birbirinden güzel filmlerin yayınlanmasına başlayan kanal bu atağıyla ciddi bir geri dönüş almayı başardı.

Dünya Filmleri TLC’de

Tematik kanal TLC özellikle orijinal içerik yapımlarıyla dikkat çekiyor. Mutfak, Realty, Belgesel gibi yapımlarla seyirci karşısına çıkan kanal zaman zaman da orijinal yayınlarla akışını dolduruyor. Şimdi de kanal dünya sinemasının en beğenilen filmlerini hafta içi her akşam 19.30 kuşağında seyircisinin beğenisine sunuyor. Birbirinden güzel filmleri yayınlayacak kanal şimdiden büyük ilgi görmüş durumda. TLC ekranlarında Nisan ayı boyunca yayınlanacak filmler arasında, Esaretin Bedeli, Yeter, Oyun Gecesi, Akıllı Ol, Pamuk Prenses ve Avcı, Bay Evet, Gerçeğe Çağrı, Hayalet Sürücü, Komplo Teorisi, İşe yaramazlar, Miras, 15 Dakika, Gününü Göreceksin gibi başarılı yapımlar yer alıyor.

‘Yeter’ 6 Nisan Çarşamba Akşamı TLC’de

TLC ekranlarında başlayan sinema kuşağı seyircileri bu kanala çekmeye başladı. Oldukça başarılı geri dönüşler alan TLC hafta içi her akşam saat 19.30’da sinema kuşağında birbirinden güzel ve başarılı filmleri seyirciyle buluşturuyor. Kanal 6 Nisan Çarşamba akşamı Yeter adlı filmle seyirci karşısına çıkacak. Jennifer Lopez’in başrolünde yer aldığı filmde Jennifer Lopez’in canlandırdığı Slim, kendisini aldatan eşi Mitch’den boşanmaya karar verir. Ancak Mitch Slim’e saldırgan ve baskıcı davranmaya başlar. Mitch, Slim’den çocuklarını da almaya çalışmaktadır. Bütün bu yaşananlar sonrasında Slim kurtuluş için tek çözüm olduğunu düşünmeye başlar, o da Mitch’i öldürmek. TLC ekranlarında yayınlanacak Yeter saat 19.30’da ekrana gelecek.

06-04-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar