Milyoner’de tepki çeken yarışmacıya Kenan İmirzalıoğlu’nun cevabı olay oldu!

Milyoner’de tepki çeken yarışmacıya Kenan İmirzalıoğlu’nun cevabı olay oldu!
Sevilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'de Kenan İmirzalıoğlu'nun cevabı sosyal medyanın en çok konuşulanı oldu. Tepki çeken yarışmacıya İmirzalıoğlu ne söyledi?

ATV ekranlarında yayınlanan ve yıllardır ilgiyle takip edilen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster'in 30 Kasım'da yayınlanan son bölümüne katılan yarışmacının cevabı herkesi şaşırtırken programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu’nun verdiği cevap ise sosyal medyanın gündemine oturdu. Başarılı sunucu ve yakışıklı oyuncu Kenan İmirzalioğlu sevilen yarışma programının yeni sezonunda sunucu olarak yer almıştı. Başarılı bir sezon daha geçiren Kim Milyoner Olmak İster'de bu haftaki yarışmacılardan biri ailesi hakkında genel kabullerin dışında bir ifade kullandı. Bunun üzerine programın sunucusu Kenan İmirzalıoğlu, yarışmacıya tepki göstererek ailenin önemine değindi. Bakın bu hafta Kim Milyoner Olmak İster'de neler yaşandı;

Milyoner’de tepki çeken yarışmacı şaşırttı

Yılların eskimeyen yarışma programı Kim Milyoner Olmak İster her hafta yeni bölümüyle ATV ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Sevilen yarışmada her hafta birbirinden renkli yarışmacılar bilgileriyle heyecanlı anlar yaşatıyor. Bu hafta da Kim Milyoner Olmak İster'de renkli dakikalar yaşanırken yarışmacılardan birinin sözleri tepkiye neden oldu. Avukat olan yarışmacı ailesi hakkında “benim rızamı almadınız davası” açacağını söyledi. Yarışmaya kimlerle katıldığının sorulması üzerine konuşan yarışmacı ailesi ile herhangi bir bağı olmadığını ve yarışmaya yalnız geldiğini belirtti.

Kenan İmirzalioğlu ve yarışmacı arasında ilginç diyalog

Amacının farkındalık oluşturmak olduğunu belirten yarışmacı ailesi hakkında açacağı davanın bir benzerinin daha önce Hindistan'da açıldığını ve bu durumu anlatan bir filmin çekildiğini söyledi. Avukat yarışmacıya Kenan İmirzalıoğlu’nun cevabı ise biraz tepkili oldu. İmirzalıoğlu, "Annelerimizin kıymetini hiçbir zaman unutmayacağız" derken yarışmacı, "Onlar bizim kıymetimizi unutmasınlar" cümlesini kurdu. Bunun üzerine İmirzalıoğlu, "Onlar bizi bugünlere getirmişler. Hepsine çok teşekkür ederim. En azından kendi adıma" dedi. Ailesine yönelik farklı duygular besleyen avukat yarışmacı ise "Ben muhalefet şerhi koyuyorum" diyerek diyaloğu sonlandırdı. İlginç anların yaşandığı yarışmada geçen ifadelere sosyal medyadan çok sayıda tepki geldi. Sevilen yarışmada yaşanan bu diyalog sonrası sosyal medya platformu Twitter'da TT olurken, konu hakkında binlerce twit atıldı.

01-12-2019
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar