Moldova - Türkiye (TRT1 canlı izle)

Moldova - Türkiye (TRT1 canlı izle)
Moldova - Türkiye maçını TRT 1 ekrana getiriyor. TRT 1 kanalını internetten üzerinden izlemek nasıl mümkün? TRT 1 canlı izle.

TRT 1, Türkiye'nin Euro 2020 elemelerindeki serüvenini futbolseverlerle buluşturuyor. Milyonlarca insan televizyon başında Türkiye'nin Moldova ile oynayacağı maçı izleyecek. Bir o kadar insan da bu akşam 21:45 sularında başlayacak maçı internet üzerinden takip edecek. TRT 1 internet üzerinden nasıl canlı olarak izlenir? TRT 1 canlı izle.

TRT 1 kanalını televizyondan olduğu gibi internet üzerinden de izlemek mümkün. Bunu yapmak ise oldukça basit. Yüzlerce televizyon ve radyo kanalını izleme imkanı sunan Canlitv.com üzerinden TRT 1 kanalını canlı olarak izleyebilme imkanına sahipsiniz.

TRT 1 CANLI İZLE

Moldova - Türkiye maçı hangi kanalda saat kaçta?

Bugün oynanacak Moldova - Türkiye maçının başlama saati 21:45. TRT 1 ekranlarından futbolseverlerle buluşakacak maça Zimbru Stadı ev sahipliği yapacak. Zimbru Stadı, Moldova'nın güneydoğusundaki başkent Kişinev'de yer alıyor. Euro 2020 elemeleri H Grubu'nda oynanacak Moldova - Türkiye maçını İtalya Futbol Federasyonu'ndan Davide Massa yönetecek.

Moldova - Türkiye maçı muhtemel 11'ler

Türkiye: Mert Günok, Zeki Çelik, Çağlar Söyüncü, Merih Demiral, Umut Meraş, Ozan Tufan, Emre Belözoğlu, Hakan Çalhanoğlu, Deniz Türüç, Yusuf Yazıcı, Cenk Tosun.

Moldova: Alexei Coselev, Oleg Reabcuik, Igor Armas, Catalin Carp, Dinu Graur, Artur Ionita, Eugeniu Cebotaru, Radu Ginsari, Alexandru Suvorov, Victor Mudrac, Vadim Cemirtan.

İki takım 10 kez karşı karşıya geldi

Türkiye ile Moldova ilk kez 1996 yılında bir hazırlık maçında karşı karşıya geldi. İki takım bugüne kadar toplam 10 kez karşılaştı. Türkiye bu maçlarını sekizini galibiyetle tamamladı. İki maç ise beraberlikle sonuçlandı. Türkiye ve Moldova son olarak bu yılın Mart ayında Euro 2020 elemeleri H Grubu ikinci maçında rakip olarak sahaya çıktı. Türkiye o maçı 4-0 gibi farklı bir sonuçla kazanmayı başardı. Goller ise Hasan Ali Kaldırım, Cenk Tosun, yine Cenk Tosun ve Kaan Ayhan'dan geldi. İki takım bu kez Moldova'da kozlarını paylaşacak. Türkiye, Euro 2020 gruplarına kalmak için maça mutlak galibiyet için çıkacak. Grupta iddiası bulunmayan Moldova ise bir sürpriz yaparak Türkiye karşısında ilk kez galip gelebilmenin yollarını arayacak.

10-09-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler