Para Konuşur Filminin Çekimleri Tamamlandı

Para Konuşur Filminin Çekimleri Tamamlandı
Çekimleri geçtiğimiz haftalarda başlayan Money Talks (Para Konuşur) filminin çekimleri tamamlandı. Filmin vizyon tarihi merakla bekleniyor.

Uzun bir süredir hazırlıkları ve çekimleri tamamlanan Money Talks (Para Konuşur) filminin çekimleri tamamlandı. Kadrosunda Selçuk Kılıç, Aslıhan Karalar ve Hülya Diken’in yer aldığı yönetmen koltuğunda Bülent Terzioğlu’nun yer aldığı ve senaryosunu Atilla Barışer’in kaleme aldığı Money Talks (Para Konuşur) filminin geçtiğimiz aylarda başlayan çekimleri tamamlandı ve filmin post prodüksiyon çalışmaları başladı. Starwors Productions tarafından hazırlanan filmde aile, para, aşk, dövüş ve illegal zirveler konu ediliyor. Yakında tüm çalışmaları tamamlanacak olan filmin oyuncu kadrosunda Selçuk Kılıç (Pars), Aslıhan Karalar (Artemis), Cansu Fırıncı (Manyak Doktor), Kubilay Penbeklioğlu (Baba Kafkas), Kaan Yılmaz (Genç Mafya Lideri) ve Hülya Diken (Komiser Sedef) olarak yer alıyor.

Selçuk Kılıç Konuştu

Money Talks (Para Konuşur) adlı filmin çekimleri tamamlandı ve filmin afiş çalışmaları başladı. Filmde başrol oynayan başarılı isim Selçuk Kılıç filmle ilgili konuştu. Selçuk Kılıç filmle ilgili “çekimleri iki hafta sürdü. İstanbul’da platoda gerçekleştirdik. Şimdiye kadar yapılmamış bir işi yapmaya çalıştık. Aslıhan Hanım çok güzel aksiyon sahneleri çıkardı. Zorlandığımız sahneler olmadı ama yorulduk. Sadece aksiyon değil filmde aşk var, dram var, birçok konuyu işledik. Herkes büyük bir emek verdi. Kolay bir iş değildi. Aksiyonu çekmek de kolay bir iş değil. Seyircinin seveceğine inanıyorum. Dediğim gibi yapılmamış bir işi yaptık. Filmde dünyanın en iyi beş dövüşçüsünü oynattık. Onlarla karşılıklı sahnelerimiz oldu” ifadelerini kullandı. Oyuncu bu film ile sinema seyircisini tekrar salonlara çekmeyi amaçladıklarını belirtti.

Aslıhan Karalar’dan İddialı Çıkış

Money Talks (Para Konuşur) filminde Artemis karakterine hayat veren başarılı ve güzel oyuncu Aslıhan Karalar ise filmle ilgili konuştu. Filmde yer alan aksiyon sahnelerinde zorlanmadığını ve keyifle oynadığını belirten oyuncu daha önce yaptığı sporlarla bunun üstesinden geldiğini belirtti. Oyuncu ayrıca silah kullanılan sahnelerde de zorlanmadığını ve daha önce ateşli silahlarla çekimler yaptığı için bundan da zorlanmadığını belirtti. Oyuncu ayrıca Selçuk Kılıç’ın kendisine oldukça yardımcı olduğunu da belirtti. Şimdiden merakla beklenen filmin ne zaman vizyona gireceği konusunda ise henüz bir bilgi bulunmuyor.

17-04-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar