Dizi Setinde Panik! 9 Kişi Koronavirüse Yakalandı

Dizi Setinde Panik! 9 Kişi Koronavirüse Yakalandı
Koronavirüs tekrar yükselişe geçi ve ilk zarar gören sektör dizi setleri oldu. Bir dizide daha koronavirüs görüldü ve 9 çalışan ve bir oyuncu koronavirüse yakalandı.

Ülkemizde ve tüm dünyada yeniden artışa geçerek herkesin korkulu rüyası olmaya devam eden koronavirüs ne yazık ki sektörleri etkilemeye ve maddi ve manevi zararlar vermeye devam ediyor. Özellikle geçen sezonun ikinci yarısından itibaren dizi ve film setlerinde yoğun olarak hissedilen ve pek çok dizinin ara vermesine yayınlarının aksamasına, oyuncularının ve çalışanlarının hem maddi hem de manevi ve sağlık açısından zarar görmesine sebep olan koronavirüs yine etkili olmaya başladı. Geçtiğimiz gün dijital yayın platformu Netflix’te yayınlanacak olan bir dizide koronavirüs görülmüş ve güzel oyuncu Tuba Büyüküstün’ün testi pozitif çıkmıştı. Tuba Büyüküstün tedavi ve karantina altına alınırken dizi seti ise tatil edilmişti. Şimdide benzer bir durum yaşandı ve Han Medya Yapım tarafından yine bir dijital yayın platformu için hazırlanan Sınır adlı dizide koronavirüs paniği yaşandı. 9 kişide birden görülen salgın dizinin çekimlerinin tatil edilmesine sebep olurken oyuncular ve çalışanlar arasında ciddi paniğe sebep oldu.

Sette 9 Kişi Koronavirüse Yakalandı

Başarılı oyuncu Tolgahan Sayışman’ın sahibi olduğu Han Medya ve Yapım tarafından hazırlanan ve çekimlere başlanılan Sınır adlı dizide ne yazık ki büyük bir şanssızlık yaşandı. Tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizde de binlerce insanın hayatını kaybetmesine sebep olan koronavirüs yeniden tırmanışa geçerken ne yazık ki Sınır dizisinde çalışan oyuncu ve çalışanlardan 9kişinin Covid – 19 testinin pozitif çıktığı öğrenildi. Oyuncu kadrosunda Miray Akay, Aslıhan Kapanşahin, Aslıhan Karalar, Cansu Sabancı, Sedef Çalışır, Çağla Boz, Burak Altay, Erdem Şanlı, Burcu Binici ve Mert Altınışık’ın rol aldığı Sınır’da görülen koronavirüs set çalışanlarının yanı sıra oyuncu Aslıhan Karalar’da da görüldü. Sette 9 kişinin birden Covid – 19 testinin pozitif çıkması üzerine dizi seti tatil edilirken tüm çalışanlara bir kez daha test yapıldı ve sette önlemler artırıldı.

Aslıhan Karalar Kimdir?

Şu sıralar Sınır adlı dizide rol alan ve koronavirüse yakalanan genç ve başarılı oyunculardan Aslıhan Karalar 27 Nisan 1999 yılında Ankara’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini halen devam ettirmektedir. 2017 yılında Best Model of World birincisi olan güzel oyuncu küçük yaşlarından itibaren sahnede yer almış, oyunculuk ve modellik yapmıştır. İlk kez kamera karşısına Şahin Tepesi adlı yapımla geçen güzel oyuncu Kuruluş Osman’da canlandırdığı Burçin karakteriyle seyirci tarafından çok sevilmiş ve tanınmıştır.

26-07-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar