Mucize Doktor 11. bölüm izle

Mucize Doktor 11. bölüm izle
Mucize Doktor 11. bölüm izle; 21 Kasım Perşembe yeni bölümüyle ekrana gelen Mucize Doktor dizisinin yayınlanan son bölümünü tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Mucize Doktor 11. bölüm izle; genç oyuncu Taner Ölmez'in başrolünde yer aldığı Mucize Doktor dizisi 21 Kasım Perşembe akşamı 11. yeni bölümü ile izleyici karşısına çıktı. Yayınlandığı ilk bölümden itibaren Perşembe gününün en çok izlenen dizisi olmayı başaran dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde Doktor Ali Vefa’nın cerrahi bölümüne geri dönme çabasını izleyeceğiz. Geçtiğimiz haftalarda dizinin yayınlanan bölümünde Ferman’ın kararıyla cerrahi bölümünden patolojiye gönderen Ali eski bölümüne dönebilmek için elinden geleni yapacaktır. Ali, Ferman’ı ikna edip eski bölümüne tekrar dönebilecek mi sorusu merakla yanıt beklerken izleyici Mucize Doktor son bölüm tek parça izlemek için arama motorunda araştırma yapıyor.

MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM (TEK PARÇA) İZLE

Mucize Doktor 11. yeni bölümü kaçıranlar, yeni bölümü canlı izlemek isteyenler dizinin tek parça bölümünü nasıl izleyebileceğini araştırıyor. 21 Kasım Perşembe günü yayınlanan Mucize Doktor son bölümü izlemek isteyen izleyiciler dizinin yayıncı kuruluşu olan Fox TV'nin internet sitesi üzerinden veya Fox TV'nin dijital platformu olan foxplay üzerinden diziyi izleyebilirler. Dizinin yayınlanan son bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

MUCİZE DOKTOR 11. BÖLÜM ÖZETİ

Hastane yönetim kurulunun kararıyla cerrahiden patoloji bölümüne alınan Ali’nin artık eski bölümüne dönme umudu kalmamıştır. Bu yolda en büyük destekçisi Nazlı’da ona yardım etmekten vazgeçmiş. Ferman’ın da verdiği karardan verdiği karardan dönmeye pek niyeti yoktur. Elinden bir şey gelmeyen Ali mecburen yeni bölümü patolojiye alışabilmek için çalışmaktadır. Ali’nin eski bölümüne dönme umutları yavaş yavaş dibe vururken, Hayat Hastanesinde büyük bir tümörü bulunan hasta için kırmızı alarm verilmiştir. Çok zorlu bir ameliyat karşısında cerrahi bölüm ne yapacağını düşünürken Ferman, Ali’ye eski bölümüne dönebilmesi için bir teklif sunacaktır. Teklifi kabul eden Ali, cerrahi bölümüne dönebilmek için bu zorlu ameliyatı başarıyla sonuçlandırmak zorundadır.

Mucize Doktor 11. bölüm izle - Mucize Doktor son bölüm tek parça izle

Fox TV'nin başarılı dizisi Mucize Doktor 21 Kasım Perşembe akşamı 11. yeni bölümüyle izleyiciyle karşısına çıktı. Dizinin son bölümünü tek parça izlemek için yukarıdaki bağlantıya tıklayarak Fox TV'nin resmi internet sitesine gidebilir, Mucize Doktor ve diğer diziler hakkında gelişmeleri takip etmek için canlitv.com’u ziyaret etmeye devam edebilirsiniz.

21-11-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar