Taner Ölmez'den Mucize Doktor'a duygusal veda mesajı

Taner Ölmez'den Mucize Doktor'a duygusal veda mesajı
Mucize Doktor dizisi 27 Mayıs akşamı final bölümüyle ekrana geldi. Mutlu son ile biten finalden sonra dizinin başrol oyuncusu Taner Ölmez bugün bir veda mesajı yayınladı.

Otizm sendromu bir hastayı canlandıran Taner Ölmez'den Mucize Doktor'a duygusal veda mesajı dizi severleri üzdü.  Sevimli karakter Doktor Ali Vefa'nın çileli ancak başarıyla dolu hayatını ekrana taşıyan Mucize Doktor dizisi final yaparak ekranlara veda etti. Dizide Mucize Doktor Ali Vefa’yı oynayan başrol oyuncusu Taner Ölmez, veda paylaşımında neler söyledi? İşte o detay

Taner Ölmez'den Mucize Doktor'a duygusal veda mesajı

Perşembe akşamlarına danga vuran ve başrollerini Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna, Serkan Keskin, Hazal Türesan, Murat Aygen, Hakan Kurtaş, Hayal Köseoğlu, Bihter Dinçel, Korhan Herduran, Merve Bulut'un paylaştığı Mucize Doktor dizisi 27 Mayıs akşamı final bölümüyle ekrana geldi. Mutlu son ile biten finalden sonra dizinin başrol oyuncusu Taner Ölmez bugün bir veda mesajı yayınladı. Ünlü oyuncu veda paylaşımında "Seni çok sevdim çocuk. Sen de sevdin, sevildin, büyüdün. Ve artık kanatlanıp uçma vakti geldi" diyerek dizi severleri üzüntüye boğdu.

Finale mutlu son çok yakıştı

Mucize Doktor'un final bölümünde Ali Vefa ile doktor sevgilisi Nazlı uzun bir mücadelenin ardından evlendi. Hızlı zaman geçişinin yaşandığı dizide genç doktorlar evliliklerinin meyvesi bebeklerini kucaklarını aldı. Dizide canlandırdığı Doktor Ali Vefa karakteri ile oyunculuk kariyerinde devleşen Taner Ölmez son paylaşımı ile hem hayranalrını hem de dizi severleri üzdü. Ünlü oyuncu kısa veda paylaşımında duygularını şu cümlelerle paylaştı: "Kelimelerle ifade edemeyeceğimiz bir deneyim yaşadık Ali. Seni çok sevdim çocuk. Sen de sevdin, sevildin, büyüdün. Ve artık kanatlanıp uçma vakti geldi. Yapımda emeği geçen herkesi ve bizi büyük bir tutkuyla takip eden sizlere sonsuz teşekkürler"

Taner Ölmez Kimdir?

1986 Tunceli doğumlu oyuncu küçük yaşlarda İstanbul'a göç etti. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu Ölmez, oyunculuk kariyerine Kapalı Çarşı dizisi ile başladı. Muhteşem Yüzyıl Kösem dizisiyle şöhreti yakalayan Taner Ölmez, son olarak Mucize Doktor dizisinde başrol oynuyordu.

Rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Mucize Doktor (TV Dizisi)

2018 – Müslüm  (Sinema Filmi)

2017 – Yüz Yüze (TV Dizisi)

2015 – Muhteşem Yüzyıl: Kösem  (TV Dizisi)

2013 – Tatar Ramazan  (TV Dizisi)

2013-2014 – Medcezir  (TV Dizisi)

2012 – Uzun Hikaye (Sinema Filmi)

2011 – İstanbul’un Altınları (TV Dizisi)

2009 – Kül ve Ateş (TV Dizisi)

2009 – Kapalı Çarşı (TV Dizisi)

29-05-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar