Mucize Doktor 21. Bölüm İzle!

Mucize Doktor 21. Bölüm İzle!
Tıbbın ve Aşkın bitmeyen savaşında, Mucize Doktor 21. Bölüm İzle! 6 Şubat Perşembe akşamı yayınlanacak, Mucize Doktor 21. Bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

Mucize Doktor 21. Bölüm Canlı İzle! Her hafta merakla beklenen ve izleyiciyi ekranlara kilitleyen Mucize Doktor 21.bölüm bu akşam ssat 20:00'de Fox TV'de. Başrollerini Onur Tuna, Taner Ölmez, Sinem Ünsal gibi başarılı oyuncaların yer aldığı dizide geçen hafta Korana virüsü ile mücadele ederken doktor Ferman'ın virüsle baş edemediği ve yere yığıldığını görürken bu hafta virüs ile ilgili Ali Vefa'nın ilginç teaorisi denenecek. Mucize Doktor 21. bölümü tek parça olarak izlemek ve yeni bölümle ilgili daha fazla detay için yazının devamına göz atın.

MUCİZE DOKTOR 21. BÖLÜMDE BU HAFTA

Mucize Doktor 21. Bölüm İzle! Dizinin geçen haftaki bölümünde Korana virüsü kapmış hava yolu yolcularının acile getirilmesi ile ambulans görevlilerinin salgına yakalndığı, Ali Vefa, Doktor ferman ve Nazlı'nında içinde bulunduğu doktor gurubunun salgın nedeni ile Acilde karantinada kalmasını izledik. Üstelik Virüs Doktor Ferman'a bulaşmış ve Ferman cam paravanın arkadasında iken,  ameliyatı tarif etmiş ve sonunu göremeden yere yığılmıştı. Onunda virüs nedeni ile diğer hastalar gibi can verip vermediği merak ediliyor.

Mucize Doktor'un bu akşam ki yeni bölümünde ise, Basınçlı hava odasında tedavi altına alınan Ferman'ın pek çaresi kalmamıştır. Herzaman bir çözüm bulan Ali Vefa'dan Beliz yardım diler. Çünkü onun hep bi b planı vardır. Ali Vefa hocasını kurtarabilecek midir? Ferman bu durumdayken karantina altındaki Acil serviste karışmıştır. Karantinadaki Donör'ün kalbi durmuş, Demir'in babası nefessiz kalmış, üstelik birde hamile olan hastanın suyu ve sancıları başlamıştır. Bu ortama çocuk doğurmanın korku ve gerginliği, uzmanlığı olmayan doktor grubunun doğum karşısındaki mecburi hizmeti ortamın dengesini iyice bozar. 

Birde hastane hakkındaki söylentiler sosyal medya aracışığı ile iyice yayılmış ve basın hastaneyi sıkıştırmaya da başlamıştır. Karantinadan kurtulan Ali Vefa ise Nazlıdan bir yanıt bekler. Onun için her karmaşa bir kaostur. Net ve tek cavap ister. Evet yada hayır.! Hepsi ve daha fazlası Mucize Doktor 21. Bölüm İzle konulu haberimizden öğrenebilirsiniz. 6 Şubat Perşembe günü yayınlanan Mucize Doktor yeni bölüm'ü haberimizden linkten izleyebilirsiniz.

İyi Seyirler!

06-02-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar