Mucize Doktor 27. Bölüm İzle!

Mucize Doktor 27. Bölüm İzle!
Mucize Doktor 27. Bölüm İzle! Yeni kliniğin açılışı yeniden gerçekleşirken Ali Vefa yıllar sonra çıkıp gelen babası ile yüzleşmek zorundadır. Detaylar Haberimizde!

Mucize Doktor 27. Bölüm İzle! Pastel Film tarafından yapılan ve Fox TV ekranlarında her perşembe ekranlara gelen Mucize Doktor bu akşam 27. bölümü ile yayınlanacak. Merakla beklenen ve Perşembe günlerinin ilk sırada yer alan dizisinde bu hafta Ali'nin başı Tanju Hoca ile derttedir. Yeni gelen Asistanın Nazlı ve Ali ilişkisini öğrenmesi hastaneyi iki ayrı gruba ayırır. Üstelik Ali aşkı için işinden olmak üzeredir. Mucize Doktor 27. Bölüm canlı izlemek için yayın linkine aşağıdaki bağlantı butonundan ulaşabilirsiniz!

Mucize Doktor son bölüm full izle

Mucize Doktor 27. Bölümde Hafta Neler Olacak?

Mucize Doktor 27. Bölüm İzle! Geçtiğimiz hafta Ali Vefa ve Nazlı'nın ilişkisi afişe olmuş, başhekim doktor Tanju bu duruma sonuna kadar karşı öıktığını bildirmiş idi. Bu akşam ki bölümde ise Nazlı ve Ali Vefa hastaneye girerken karşılarında onu bekleyen birileri vardır. Ali Vefa'nın gördüğünde kirece dönen yüzünden Nazlı bir gariplik olduğunu keşfeder. Ali'ye döndüğünde onun babası olduğunuanlar. Onu gördüğü anda tüm dünyası altüst olan Ali Vefa babam yok diyerek deli gibi bağırır. Onun bu durumuna çok üzülen hastane ekibi ellerinden hiç birşey gelmez. Adil hoca babasının onun hayatındaki en kötü karakter olduğunu dile getirir. Ali babsı ile yüzleşmek yerine kimsesiz ve kalp krizi ile gelen bir hasta ile ilgilenmeyi bu durumu göz ardı etmeyi tercih eder. Fakat bu kez beklemediği bir durum daha gerçekleşir ve Ali Vefa birde annesi ile karşılaşır. 

Diğer tarafta yeni açılan kıvılcım'ın kliniğinde Nazlı Ali'den uzaklaştırılmış hiç hoşnut olmadığı Damla ile aynı yere verilmişti. Birlikte çalışmak zorunda kalan Nazlı, Damla ile olmayı sindiremesede Damla'dan hiç beklemediği sözler duyar. Nazlı ile Ali bir araya geldiğinde Nazlı babası ile yüzleşmesi gerektiğini onun son isteği olabileceğini çok hasta olduğunu söyler. NAzlı'yı dinleyen Ali ölüm döşeğinde yatan babasının yanına gittiğinde beklemediği bir durum ile karşılaşır. Babası Ali'yi katil olmakla ömrünü tüketmekle bu hastalığın sebebinin kendisi olması ile şuçlar. Travma yaratan bu sözleri duyan Ali vefa'nın başına başka neler gelecek? Ali yıllardır görmediği babasını kaybedecek mi? Hepsi ve daha fazlası bu akşam saat 20:00'De Fox TV'de. Mucize Doktor 27. Bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde. İYi Seyirler. . . 

 

 

19-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar