Mucize Doktor 28. Bölüm İzle!

Mucize Doktor 28. Bölüm İzle!
Mucize Doktor 28. Bölüm İzle! Ali babasını kurtarabilecek mi? Bu Hüsran Ali'nin hayatında neleri değiştirecek? Mucize Doktor son bölüm izlemek için detaylar haberimizde!

Mucize Doktor 28. Bölüm izle Pastel Film tarafından yapılan ve Fox TV ekranlarında her perşembe ekranlara gelen Mucize Doktor bu akşam 27. bölümü ile yayınlanacak. Merakla beklenen ve Perşembe günlerinin ilk sırada yer alan dizisinde bu hafta Ali'nin başı Tanju Hoca ile derttedir. Yeni gelen Asistanın Nazlı ve Ali ilişkisini öğrenmesi hastaneyi iki ayrı gruba ayırır. Üstelik Ali aşkı için işinden olmak üzeredir. Mucize Doktor 28. Bölüm tek  parça izlemek için yayın linkine aşağıdaki bağlantı butonundan ulaşabilirsiniz!

Mucize Doktor son bölüm full izle

Mucize Doktor 28. Bölümde Bu Hafta Neler Olacak?

Mucize Doktor 28. Bölüm İzle! Geçtiğimiz bölümde Ali anne ve babasının karşısına çıkması ile büyük bir travma yaşamıştı. Bu karşılaşma hem onun için hemde hastanede çalışanlar için durumu fazlaca zorlaştırır. Alinin babası onkolojinin yoğun bakımına alınır. Durumu hem kritik hemde tedavi için artık zaman ve olanak kalmamıştır. Fakat Ali geçişte babası ona ne yapmış olursa olur onu kurtarmak ister. Çocukken onun tavşanını öldürmüş, o hasta keşke doğmasaydı ölseydi demiş olmasına rağmen vicdan denilen duygub Ali'yi harekete geçrir. Ali'nin babasını kurtarma girişimi hastanede olay olur. Hem Tanju bey hemde Ferman durumun olanaksız olduğunu bilmektedir. Fakat Ali'nin bu hastalığa odaklanması Ferman ile ortak tedavi etttikleri bir hastanın dosyasına odaklanamamasına sebeb olur. Bu da Ferman ve Ali arasında ciddi bir ayrılığa sebeb olmak üzeredir. Manevi kardeşler artık ayrılıyor mu? 

Tüm bunlar olurken Nazlı ve Damla aynı klinikte çalışmaya başlarar. İkisi ortak bir hastaya müdahale etmeye kalkınca aralarında anlaşılması ve aşılması zor bir sorun çıkar. Damla Ali ve NAzlı'nın ilişkisinin bitmesi için bir hamle daha yapar. Nazlı ise ne olursa olsun sonuna kadar ALi ile ilişkisine sahip çıkmaya kararlıdır. 

Ali Bababsı için tedavi arayışında iken babası ex olmuştur. Ali bu görüntüyü kafasında nasıl boyutlandıracaktır. Hepsi ve daha fazlası perşembe akşamlarının göz bebeği Mucize Doktor dizisinde. Mucize Doktor 28. Bölüm canlı izlemek için bağlantı linkine haberimizden ulaşabilirsiniz. İyi Seyirler. . . 

 

26-03-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar