Mucize Doktor 56. Bölüm İzle

Mucize Doktor 56. Bölüm İzle
Vazgeçmemeye kararlı olan Ferman, ameliyat olmaya karar verir. İmdadına Ali yetişir. Başarı şansı olmayan Ali, Ferman’ın elini kurtarabilecek mi?

Fox Tv’nin Perşembe akşamları yayınlanan uyarlama dizisi Mucize Doktor 56. Yeni bölümüne cerrahlık yetkisini kaybetmek üzere olan Ferman’ın kararı damga vuruyor. Ferman gerçekle yüzleşecek mi yoksa vazgeçecek mi? Ferman’ı kurtarmak için bütün yeteneklerini kullanan Ali amacına ulaşabilecek mi? Demir’in ortadan kaybolmuş ve Tanju’nun bölümde tek uzman kalmıştır. Ferman’ın el ameliyatı bir devrin sonu mu, yoksa yeni bir başlangıç m sorusunun cevap bulduğu Mucize Doktor 56. yeni bölümüne buradan ulaşabilirsiniz. Şimdi detaylar

Mucize Doktor 56. Bölüm izle

Yapımcılığını MF Yapım'ın üstlendiği, Taner Ölmez, Onur Tuna ve Sinem Ünsal’ın başrol oynadığı uyarlama dizisi Mucize Doktor, Perşembe akşamları Fox Tv ekranlarındaki yolculuğuna devam ediyor. Hazal Türesan, Murat Aygen, Özge Özder, Fırat Altunmeşe’nin de rol aldığı Mucize Doktor 56. Yeni bölümde bir daha cerrahlık yapamayacağı gerçeğiyle yüzleşen Ferman’ın kararı çok konuşulacak. Vazgeçmemeye kararlı olan Ferman’ın imdadına yine Ali yetişir. Her ne kadar başarı şansı olmasa da Ali, Ferman’ın elini kurtarmak için tüm marifetini kullanır.

Sorular cevap buluyor

Demir ortadan kaybolmuş, Tanju bölümde tek uzman olarak kalmıştır. Bir asistan için yepyeni bir fırsat anlamına gelen olay, krize mi fırsata çevrilecek? Ferman’ın el ameliyatı başlarken herkesin kafasında tek bir soru vardır. Bu ameliyat bir devrin sonu mu, bir başlangıç mı? Bu sorunun cevabının verildiği Mucize Doktor 56. son bölüm 1 Nisan Perşembe saat 20.00'de FOX Tv’de. Keyifli seyirler.

Mucize Doktor 55. Son Bölümde Neler Oldu?

Asker uğurlaması bir zincirleme trafik kazasına yol açmıştır. Etraftaki tüm hastaneleri alarma geçer. Asistanlarını alıp gelen Ferman, can pazarına dönen ortamda gözden kaybolur. Tam bir karmaşıklığın olduğu yerde başka hastaneden bir doktor, Ali’yi sıkıştırır. Olay üzerinden saatler sonra etraf durulur ve Ferman’ın saatlerdir kayıp olduğu anlaşılır. Mucize Doktor yepyeni bölümleriyle her perşembe 20.00'de Fox Tv’de.

Mucize Doktor Konusu Nedir?                                        

Savant sendromu hastası olan Ali, abisi de ölünce ortada kalır. Babası onu evlatlıktan reddetmiştir. Deha çapında zeki olan Ali, yetimhanede büyür. Doktor Adil ile tanışması hayatını değiştirir ve onun sayesinde Berhayat Hastanesi’nde çalışmaya başlar. Bulduğu çözümler sıra dışı ve harikadır. Ali kısa zamanda hereksin gözdesi olmayı başarır.

01-04-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar