Mucize Doktor 61. bölüm izle

Mucize Doktor 61. bölüm izle
Mucize Doktor 61. bölüm izle! Fox TV'de yayınlanan Mucize Doktor dizisi 6 Mayıs Perşembe akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin yeni bölümü ve detayları haberimizde!

Mucize Doktor 61. bölüm izle! Fox TV'nin sevilen dizisi Mucize Doktor 6 Mayıs Perşembe akşamı 61. yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin bu hafta yayınlanan bölümünde; Ali hayalini kurduğu uzman hekim rütbesine ulaşıyor. Ancak vermek zorunda olduğu çok önemli bir karar vardır. Dizinin bu hafta yayınlanan yeni bölümüne aşağıdaki bağlantıdan ulaşabilir, yazının devamında yeni bölüm özetine ulaşabilirsiniz.

MUCİZE DOKTOR 61. BÖLÜM ÖZETİ

Niyayet hayalin kurduğu uzman hekim rütbesine sonunda ulaşan Ali şimdi çok zorlu bir karar vermek zorudadır; hangi ihtisas alanını seçeceğine karar vermesi gerekmektedir. Ferman ve Muhsin, Ali'yi kendi alanlarına çekmek için büyük bir mücadeleye girişiler. Diğer tarafta hastanede yapılan kritik hata iki ailenin kaderini kökten değiştirir. Bir yandan evlilik arifesinde olan Ali'nin vereceği karar merak edilmektedir. Ferman gibi kalp mi? Adil Hoca ve Muhsin gibi beyin mi?

MUCİZE DOKTOR 61. BÖLÜM İZLE

6 Mayıs Perşembe akşamı saat 20:00'de yeni bölümüyle Fox TV'de yayınlanan Mucize Doktor izleyenlere keyifli dakikalar yaşattı. Mucize Doktor 61. bölüm izle ve son bölüm izle araması yaparak yeni bölüme ulaşmaya çalışan izleyiciler ilgili bölüme Fox TV'nin resmi internet sitesi ''https://www.fox.com.tr/Mucize-Doktor/bolumler'' adresinden ve kanalın resmi YouTube adresinden ulaşabilirler.


MUCİZE DOKTOR SON BÖLÜM ÖZETİ

Yeni şef Muhsin, disiplinli tavırlarıyla herkesi yıldırmıştır. Doruk’un durumu netleşmediği için Nazlı artık Ali’yle çalışamayacaktır ve çok mutsuzdur. Yeni başladığı başasistanlık görevinden dolayı Ali bocalamaktadır. Muhsin’in sıkıştırmalarıyla iyice bunalan Ali, Nazlı’nın doğum gününü fırsat olarak görür çünkü ona sürpriz yapacaktır. Ali’yi Muhsin’den korumak isteyen Ferman alışılmadık bir çözüm yolu bulur. Ani değişimlerin başlayacağı günler Ali’yi korkutmaktadır.

Mucize Doktor her Perşembe saat 20:00'de Fox TV'de!

06-05-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar