Mucize Doktor'da kim kimdir?

Mucize Doktor'da kim kimdir?
Fox TV ekranlarının yeni dizisi Mucize Doktor merakla beklenen ilk bölümüyle seyirci karşısına çıktı. Bir Amerikan yapımı uyarlaması olan Mucize Doktor'un karakterleri kimlerdir?

Başrollerinde Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal, Reha Özcan ve Murat Aygen gibi başarılı oyuncuların yer aldığı Mucize Doktor ilk bölümüyle Fox TV ekranlarında yayın hayatına başladı. Amerikan yapımı The Good Doctor dizisinden ülkemize uyarlanan dizinin yapım şirketi MF Yapım iken yapımcılığını Faruk Bayhan üstleniyor. Etkileyici hikayesiyle her perşembe akşamı evlerimize konuk olacak olan Mucize Doktor dizisinin karakterlerini yakından tanıyalım. 

MUCİZE DOKTOR ALİ KİMDİR? (TANER ÖLMEZ)

20'li yaşlarında olan Ali otizm sendromlu bir cerrahi asistanıdır. Daha çok küçükken babası tarafından terk edilmiştir. Onu sahiplenen ve bugünlere gelmesini sağlayan Adil Hoca sayesinde hayata tutunmuştur. Abisine verdiği söz gereği Tıp fakültesini kazanmış ve birincilikle bitirmiştir. Adil Hoca'sının yoğun çabaları sonucunda otizmli haline rağmen bir hastaneye kabul edilmiştir. Burada aşkı ve dostluğu tadacak olan Ali dokunduğu her hayata ve ilgilendiği her hastaya umut verecektir. 

MUCİZE DOKTOR FERMAN KİMDİR? (ONUR TUNA)

Onur Tuna'nın hayat verdiği Ferman Hoca karakteri hastanenin gözde cerrahlarından biridir. 30'lu yaşlarındadır ve genç yaşına rağmen başarılı bir kariyeri vardır. Sert ve mesafeli görünen Ferman'ın kimsenin bilmediği bir sırrı vardır. Asistanlarına karşı disiplinli yaklaşır ve cerrahlıkta duygusallığa yer olmadığını düşünür. Beliz isminde bir sevgilisi olan Ferman, Ali'yi hastanede hiç istemez ve cerrah olamayacağını söyler. 

MUCİZE DOKTOR NAZLI KİMDİR? (SİNEM ÜNSAL)

Hikayenin başkarakteri Ali'nin ilk aşkı olacak olan Nazlı hastanede asistan cerrahlık yapmaktadır. Ailesinde yaşadığı bir olaydan etkilenen ve erkeklere güveni azalan Nazlı bu durumu Ferman Hoca'ya olan karşılıksız aşkı ile aşmıştır. Sıcakkanlı olması ve insanlara çabuk bağlanabilir olması onu Ali'nin ilk arkadaşı ve sonra ilk aşkı yapacaktır. 

MUCİZE DOKTOR ADİL KİMDİR? (REHA ÖZCAN)

30 seneyi aşmış bir doktorluk kariyeri olan Adil Hoca hastanede başhekimlik yapmaktadır. Bonkör ve idealist bir doktor olup Ali'ye kol kanat germiştir. Sayısız hastaya çare olmuş bir beyin cerrahı olan Adil Hoca Ali ve Ferman gibi birçok öğrenciyi de tecrübesiyle yetiştirmiştir. 

MUCİZE DOKTOR TANJU KİMDİR? (MURAT AYGEN)

Hastanenin cerrahi şefi olan Tanju genel cerrahlık yapmaktadır. Hakettiği konumda olmadığını düşünen Tanju'nun hayali başhekim olmak ve Adil Hoca'nın yerini almaktır. Türkiye'nin önemli cerrahlarından olan Tanju buna rağmen yeterli saygıyı görmediğini düşünür çünkü önemsediği kilit isim Adil Hoca'dır. 

14-09-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler