Mucize Doktor dizisi hangi hastanede çekiliyor?

Mucize Doktor dizisi hangi hastanede çekiliyor?
ABD’de 2 sezondur yayınlanan The Good Doctor dizisi ülkemizde tıbbi bir drama dizisi olarak Mucize Doktor ismiyle yayınlanıyor. Peki Mucize Doktor dizisi hangi hastanede çekiliyor?

Son yıllarda dış ülkelerden ithal edilen dizileri uyarlamada büyük bir patlama yaşanıyor. Uyarlama dizilerden biri olan Mucize Doktor dizisi hangi hastanede çekiliyor, dediğinizi duyar gibiyiz. ABD’de 2 sezon 36 bölüm olarak yayınlanan The Good Doctor dizisi ülkemizde tıbbi bir drama dizisi olarak Mucize Doktor ismiyle yayınlanıyor. Peki Mucize Doktor dizisi hangi hastanede çekiliyor, hiç merak ettiniz mi? Şimdi detaylar

Mucize Doktor dizisi hangi hastanede çekiliyor?

Ülkemizde daha önceleri de tıbbi drama dizisi olarak bazı diziler yayınlandı. Hatta bunlardan biri olan Doktorlar dizisi halen bazı kanallarda tekrar şeklinde yayınlanmaya devam ediyor. Bu ilgiyi fark eden Mf Yapım, senarist Pınar Bulut ve yönetmen Yusuf Pirhasan ile anlaştı.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan ilk bölümü beğenilen Mucize Doktor, yoğun ilgi gördü. Savant sendromlu deha Ali Vefa’nın doktor olma hayalini gerçekleştirmesini konu edinen Mucize Doktor'un yeni bölümü büyük bir merak ve heyecanla bekleniyor. Perşembe günleri FOX TV ekranlarında saat 20: 00'de izleyicilerle buluşan Mucize Doktor dizisi Hayat Hastanesinde çekiliyor. Hayat Hastanesinin özelliği şu anda kullanılmaması. Hastane geçici bir süre kullanımda olmayacağı için dizi yapımcıları iki katını tadilata soktu ve Hayat Hastanesi Mucize Doktor dizi çekimine hazır hale getirildi.

İlk bölümde neler yaşandı?

Savant sendromlu deha Ali Vefa’nın tek amacı doktor olmaktır. En büyük engeline ve karşılaştığı bütün önyargılara rağmen tıp fakültesini bitirir, stajını vaktinde ve tastamam tamamlar. Geriye sadece seçeceği alanda ihtisas yapmak kalmıştır. Yaşadığı şehirden ayrılır çünkü bu şehirde amacına ulaşamayacaktır. Kendisine her zaman yardım eden manevi babası Adil Erinç’in Başhekimi olduğu İstanbul Berhayat Hastanesi’ne giderek Cerrahi Bölüm Asistanı olarak işe başlamak ister. Her şey hazırdır. Lakin havaalanında meydana gelen kaza Ali’yi hayatının en önemli toplantısına geç kalmasına neden olur. O sırada hastane yönetim kurulu Ali’nin işe alınıp alınmayacağını tartışıyordur. Adil hariç kimse otizmli birinin doktor olabileceğine inanmamaktadır. Ali geç kalmanın endişesiyle kendisine acımayla, inançsızlıkla bakan yönetim kurulunun karşısına çıkar. Neyse ki Adil Bey’in üstün gayretiyle Ali işe başlar. İlk resmi iş gününde hata üstüne hata yapan Ali’yle ilgilenen Ferman ona yardımcı olmaya çalışır. Ancak Ferman da gizli bir derdin pençesindedir. Ali nedense ısınamadığı Ferman’ı dinlemez ve hastanede tansiyon yükselir. Neyse ki imdadına yeni tanıştıkları Nazlı yetişir ve Ali’ye hastane içinde ve dışında yardımcı olmaya çalışır.

Canlitv olarak keyifle izleyeceğiniz bir dizi olmasını dileriz.

20-09-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar