Mucize Doktor Dizisine Bu Hafta Hangi Sevilen Oyuncu Konuk Oluyor?

Mucize Doktor Dizisine Bu Hafta Hangi Sevilen Oyuncu Konuk Oluyor?
Fox Tv'de Perşembe akşamları ekrana gelen ve seyircinin severek izlediği Mucize Doktor'un 18. bölümüne küçük yıldız Beren Gökyıldız konuk oyuncu olarak katılıyor. İşte detaylar!

Fox Tv ekranlarında izleyici ile buluşan ve bu sezon başında başlayan Mucize doktor bu sezonun flaş dizisi olarak ön plana çıktı. Belki de yapımcısı ve kanal bile ondan bu başarıyı beklemiyordu ancak dizi Perşembe günlerine damga vurdu. Reytinglerde Perşembe günleri ilk yüz program içinde birinciliği başladığı günden beri kimselere kaptırmayan dizi seyirci tarafından o kadar çok sevildi ki adeta karakterler içimizden biri gibi görüldü ve sevildi. Özellikle Taner Ölmez’in canlandırdığı Dr. Ali Vefa karakterinin otizm ve savand sendromlu olması seyircide ayrı bir duyarlılık oluşturdu ve karakter çok sevildi. Her bölüm iki konu işleyen dizinin hemen her bölümünde küçük bir çocuğun hikayesi yer alıyor. Bu hafta da bu değişmedi ve Mucize Doktor yine küçük bir çocuğun hikayesini ele aldı. Bu küçük çocuğu ise sevilen küçük oyuncu Beren Gökyıldız canlandırdı. İşte detaylar!

Küçük Oyuncu Beren Gökyıldız Mucize Doktor’da!

Başladığı günden beri büyük bir ilgiyle ve sevilerek seyredilen Mucize Doktor bu hafta yine küçük bir çocuğun hikayesini ele alıyor. 18. Bölümde ele alınan hikayede hasta olan küçük Betül hastaneye kaldırılır. Doktor Ali Vefa’nın hastası olan Betül’ün hastalığına çare aranmaya başlanır. Bu arada Ali ve Betül arasında samimi ve güzel bir ilişki gelişir. Mucize Doktor’da Betül karakterini ise ekranların sevilen küçük oyuncusu Beren Gökyıldız canlandıracak. Dizide konuk oyuncu olarak yer alacak Küçük Beren daha önce pek çok dizi de ve sinema filminde rol aldı ve seyirci tarafından çok sevildi. Beren Gökyıldız’ın rol aldığı Mucize Doktor 16 Ocak Perşembe akşamı saat 20.00’da Fox Tv’de ekrana gelecek.

Beren Gökyıldız Kimdir?

Küçük yıldız Beren Gökyıldız 29 Eylül 2009 yılında Ankara’da doğmuştur. Küçük oyuncu halen ilk öğretim eğitimine devam etmektedir. Seyirci tarafından çok sevilen küçük oyuncu bu güne kadar pek çok yapımda yer almıştır. İlk olarak henüz 4 yaşındayken Kocamın ailesi adlı diziyle seyirci karşısına çıkan ve bıcır vıcır halleriyle izleyicinin kalbinde yer edinen küçük Beren şu ana kadar aşağıdaki yapımlarda yer almıştır.

Kocamın Ailesi  (Dizi)

Güldüy Güldüy Show    (Dizi)

Anne                    (Dizi)

Bizim Hikaye      (Dizi)

Bal Kaymak        (Sinema Filmi)

Kızım                     (Dizi)

12-01-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar