Mucize Doktor Taner Ölmez Dudullu Postası'nda

Mucize Doktor Taner Ölmez Dudullu Postası'nda
Limon Yapım'ın yeni projesi Dudullu Postası, ekrana gelmeye hazırlanıyor. Mucize Doktor karakteriyle tanıdığımız Taner Ölmez de Dudullu Postası'nda yer alan isimlerden...

Kanal D, yeni bir diziyle izleyicilerini buluşturuyor. İlk bölümü 2 Nisan Perşembe günü yayınlanacak komedi dizisi Duddullu Postası merakla bekleniyor. Limon Yapım projesi olan dizide oldukça renkli oyucular var. Fox Tv'nin sevilen dizisi Mucize Doktor dizisinde başrol olan Taner Ölmez de Dudullu Postası oyuncu kadrosunda yerini aldı. Taner Ölmez 14 bölüm çekilen Dudullu Postası'nda Tayfur karakteriyle karşımıza çıkıyor. Melis'e aşık Tayfur karakterini canlandıracak Taner Ölmez, Mucize Doktor'da alışılan karakterden çok daha farklı bir rolle karşınızda olacak. Taner Ölmez Mucize Doktor'da otizimli bir doktor olan Ali Vefa karakterini oldukça başarılı bir performansla canlandırıyor.

Dudullu Postası Perşembe akşamlarını renklendirecek

Limon Yapım projesi olan Dudullu Postası dizisinin yapımcılığını Hayri Aslan üstlendi. Çizer Serkan Yılmaz'ın çizgilerinden derlenerek senaryolaştırılan Dudullu Postası dram dizilerinin yoğun olduğu bir dönemde komedi dizisi olarak Kanal D'de yayınlanacak. Renkli sahnelerin bol olduğu dizinin yönetmen koltuğunda ise Onur Ünlü oturuyor. Güven Kıraç, Bülent Şakrak, Taner Ölmez, Hazar Ergüçlü, Erkan Can, Ahmet Rıfat Şungar, Levent Tülek, Aslı Bekiroğlu, Ayda Aksel'in oyuncu kadorusunu oluşturduğu Dudullu Postası, eğlenceli bir dizi olarak ekranlarınıza gelecek. Başarılı oyuncu kadrosu ve birbirinden komik sahneleriyle Dudullu Postası evlerinize konuk oluyor.

Dudullu Postası evlerinize konuk oluyor!

Dulullu Postası dizisi 14 bölüm olarak çekildi. Dizide Dudullu Postası olarak isimlendirilen gazetenin çıkarılması oldukça eğlenceli bir şekilde anlatılıyor. Komedi dizisi Dudullu Postası'nın konusunu mahallede yaşayan ve hepsinin farklı takıntıları olan karakterlerin bir araya gelmesi ve yaşanan olaylar oluşturuyor. Gazete çıkarmak için mücadele eden Asım'ın mahalleli ile arasındaki diyaloglar, takıntıları ile kardeşine eve kapatan Eyüp, Melis'le Tayfur'un gizli aşkı, tuhaf bir karakter olan Sebati'nin Dudullu'da geçen serüveni ekrana taşınıyor. Kanal D'de bu perşembe ilk bölümü yayınlanacak Dudullu Postası koronavirüs sebebiyle evlere kapanan izleyiciler için eğlenceli bir seçenek olacak. Dudullu Postası ilk bölümüyle 2 Nisan Perşembe akşamı saat 20:00'da Kanal D'de.

31-03-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar