Mucize Doktor Yeni Bölüm Neden Yok? Mucize Doktor 17. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak?

Mucize Doktor Yeni Bölüm Neden Yok? Mucize Doktor 17. Bölüm  Ne Zaman Yayınlanacak?
Mucize Doktor Yeni Bölüm Neden Yok? Mucize Doktor 17. Bölüm Ne Zaman Yayınlanacak? Dediğinizi duyar gibiyiz. Tüm bunların cevabı haberimizin detaylarında!

Star TV'de başlayan henüz ilk sezonun içinde bulunan ve başrolerini Taner Ölmez, Onur Tuna, Sinem Ünsal ve Hazal Türesan'ın paylaştığı Mucize Doktor dizinin 17. Bölümü 2 Ocak perşembe günü yayınlamayacak. Otizm sendromlu genç Ali Vefa, otizm engeline karşı hayali olan Tıp fakültesini bitirmiş, stajını dahi tamamlamıştr. Hayallerini gerçekleştirmek için manevi babasının başhekim olduğu hastaneye doğru yola çıkar. Ancak onu bekleyen büyük bir tıp ailesi değil ön yargılardır. Hayallerinin önüne engelini koymadan koşmaya devam eden Mucize Doktor Ali Vefa'nın dahice hayatını anlatan dizinin meraklılarının sorduğu  Mucize Doktor Yeni Bölüm Neden Yok? sorusunun cevabı ise, dizinin yayınlandığı kanal olan Star Tv'nin tüm dizileri için aldığı ortak bir kararda saklı. Mucize Doktor dizisinin detayları haberimizde!

Mucize Doktor Yeni Bölüm Neden Yok?

Star TV'de geçtiğimiz hafta 16. Bölümü ile yayınlanan Mucize Doktor dizisinin bu haftaki 17. Bölümü yayınlamayacak. Dizinin bu hafta yayınlanmama sebebi ise Star TV'nin yılbaşı haftası diğer dizileri ile aldığı ortak bir karar. Diğer tüm TV kanalları gibi Star TV yılbaşı günü ve onu takip eden yılbaşı haftası dizilerini yayınlamama kararı aldı. Yeni yılın ilk günlerinde dizi hayranlarının küçük bir mola ile dinlendirip yepyeni maceralar ve bölümlerle 6 Ocak Pazartesi günü dizilerini yayınlamaya başlayacak. Mucize Doktorun merakla beklenen 17. Bölümü ise 09 Ocak Perşembe günü saat 20:00'de kaldığı yerden devam edecek.

Mucize Doktor 16. bölümde neler oldu?

Beliz'in hain planları tek tek hayata geçmektedir. Hastade düzenlediği balo gecesine Ali Vefa'nın katılması için Ela'yı duruma ortak etmiş, ön yargılara rağmen Ali Vefa baloya gelmeye ikna olmuştur. Nazlı ile birbirlerine hiç temas etmeden dans etmeleri geceye damgasını vurmuş. Ancak Ali'nin ilgisi Nazlı'yı fazlasıyla rahatsız etmiş ve kendisini Ali'den soyutlama kararı almıştır. Ali ise bu soğukluğun farkına varmış ve Nazlı'yı yeniden kazanma yollarını ararken, Nazlıya sürpriz bir taip çıktığını öğrenmiştir. Ali için bu karmaşa biraz fazladır. Ve o otistik olmasına karşın duygularının olabileceğini herkese kanıtlayacağına inanmıştır. 

 

02-01-2020
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar