Mucize Doktor’un 25. Bölümüne Hangi Ünlü Oyuncu Konuk Oluyor?

Mucize Doktor’un 25. Bölümüne Hangi Ünlü Oyuncu Konuk Oluyor?
Fox Tv ekranlarında yayınlanan başarılı dizi Mucize Doktor’un 25. Bölümüne Hangi Ünlü Oyuncu daimi olarak giriyor? Damla karakterini kim canlandırıyor? İşte detaylar!

Mucize Doktor bu sezonun en iyi iş yapan yeni dizilerinin başında geliyor. Fox Tv ekranlarında Perşembe akşamları ekrana gelen dizi farklı içerik ve konusuyla ve aynı zamanda duygusal ve dramatik yönleriyle seyircinin bir anda benimsediği ve ilgiyle izlediği diziler arasına girdi. Dizi otizmli bir gencin tıp fakültesinden mezun olmasının ardından bir hastanede asistan doktor olarak işe başlamasını ve bu sırada hayata adapte olabilmek için verdiği mücadeleyi anlatıyor. Çevresine ve mesleğine adapte olabilmek için adeta kendisiyle mücadele eden Ali Vefa Karakterinin hikayesi seyirci tarafından ilgiyle izlenirken dizi her bölüm reyting rekorları kırıyor. Bu sırada diziye yeni bir soluk kazandıracak bir oyuncu daha katıldı. Güzel oyuncu Merve Dizdar Damla karakteriyle diziye katıldı. İşte detaylar!

Merve Dizdar Mucize Doktor’a Damla Olarak Giriyor!

Fox Tv’nin bu sezon başlayan ve reytingiyle kanalı ve yapımcısını memnun eden dizisi Mucize Doktor her hafta ilgiyle izleniyor. Taner Ölmez, Sinem Ünsal, Onur Tuna, Reha Özcan, Murat Aygen, Hazal Türesan, Özge Özder, Fırat Altunmeşe, Bihter Dinçel gibi oyuncuların rol aldığı Mucize Doktor her hafta ele alınacak hikayeye göre konuk oyuncularla da kadrosunu güçlendirirken diziye yeni bir soluk kazandıracak yeni bir asistan doktor da diziyle dahil oluyor. Merve Dizdar’ın Damla karakteriyle Mucize Doktor’a dahil olduğu bilgisi seyircide heyecan yaratırken yayınlanan fragmanda Asistan Damla’nın gelir gelmez Doktor Ali Vefa’yla yarışa girmesi dikkat çekiyor. Ali’nin oldukça şaşırdığı bu durum karşısında Ali’yi koruma görevi ise Doktor Nazlı’dan geliyor. Nazlı Damla’ya “Ali’nin incinmesine asla izin vermem” ifadeleri ikili arasında bir çekişmenin ilk işaretlerini veriyor.

Merve Dizdar (Damla) Kimdir?

Mucize Doktor’un yeni oyuncusu Damla karakterine hayat verecek olan oyuncu Merve Dizdar 25 Haziran 1986 yılında İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise eğitiminin ardından Çanakkale 18 Mart Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünden mezun olmuştur. Aynı meslekte yüksek lisans eğitimi de yapan oyuncu daha sonra birçok tiyatro oyununda rol almıştır. Daha sonra pek çok film ve dizide rol alan güzel oyuncu ilk olarak Bir Ses Böler Geceyi adlı filmle kamera karşısına geçmiştir. Oyuncu daha sonra birçok filmde rol almıştır. Oyuncunun rol aldığı yapımlardan bazıları şunlardır. Bir Ses Böler Geceyi, Kavak yelleri, Geniş Aile, Yüz Yüze, Kertenkele, Arkadaşlar İyidir, Kırgın Çiçekler, Doksanlar, İnsanlar Alemi.

28-02-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar