Arzu Yanardağ Komedi Filmi ‘Öldüm Bittim’ İle Setlere Geri Döndü!

Arzu Yanardağ Komedi Filmi ‘Öldüm Bittim’ İle Setlere Geri Döndü!
Eski manken ve oyuncu Arzu Yanardağ kendi yazdığı bir komedi filmi ile setlere geri dönüyor! ‘Öldüm Bittim’ komedi filminin konusu ne? Oyuncuları kimler? İşte detaylar

Arzu Yanardağ kendi yazdığı bir komedi filmi ile setlere geri dönüyor! 1977 doğumlu Arzu Yanardağ, tiyatrocu bir babanın ve hemşire bir annenin kızı olup, 17 yaşındayken bir mankenlik ajansına katılarak podyum mankenliği yaptı. MSM Actor Studio’da oyunculuk eğitimi alan Arzu Yanardağ, 1991 yılında Aile Bağları dizisi ile oyunculuğa ilk adımı attı. Şarkıcı Emrah ile ‘Unutabilsem’ adlı dizide başrol oynadı. Daha sonra pek çok yapımda yer aldı, sırasıyla… ‘Asansör’, ‘Hayat Bağları’ , ‘Oyun Bitti, ‘Ozanlar Yaylası’, ‘Dedelerimi Evlendirirken’ , ‘Aşkına Eşkıya’, ‘Hoş geldin Hayat’, ‘Tatil Aşkları’, ‘Geçmiş Zaman Elbiseleri’, ‘Düşler ve Gerçekler’, ‘Bir Salkım Üzüm’, ‘Satıcı’, ‘Cumbadan Rumbaya’, ‘Eylül’, ‘Radyo Tantana’, ‘Umut Adası’, ‘Dün Gece Bir Rüya Gördüm’, ‘Hakkını Helal Et’, ‘Gurbet Yolcuları’, ‘Ünlüler Sirki’, ‘Zülfikar’, ‘Rüzgar’, ‘Deli Dumrul Kurtlar Kuşlar Aleminde’, ‘Kalp Ağrısı’, ‘Kolpaçino: Bomba’, ‘Koğuş Akademisi’, ‘Buyur Burdan Kaç – İstanbul Sahne’ Tiyatrosu’,  ‘Umutsuz Ev Kadınları’, ‘Galip Derviş’, ‘Alçalarak Yüksel’ (Tiyatro), ‘Küçük Gelin’, ‘Olur İnşallah’, ‘Kocamın Nişanlısı’ (Tiyatro), ‘Yeni Gelin’, ‘Eşkıya Dünayaya Hükümdar Olmaz’, ‘Manastır’ (Tiyatro), ‘Yaralı Kuşlar’, ‘Hasbihal’, ‘Bu Kadar da Olmaz’ (Tiyatro) yapımlarından sonra, son olarak geçtiğimiz yıl Türkan Hanım’ın Konağı dizisinde 2 sezon oynamıştı. Şimdi de kendi yazdığı bir sinema filmi ‘Öldüm Bittim’ ile geri dönüyor. Peki, ‘Öldüm Bittim’ filminin konusu ne? Oyuncu kadrosunda kimler var? İşte detaylar…

 

‘Öldüm Bittim’ Filminin Konusu Ne?

45 yaşındaki güzel oyuncu Arzu Yanardağ şimdilerde yeni projesinin heyecanını yaşıyor. İlk kez kendi yazdığı bir film ile setlere geri dönüyor. Öldüm Bittim filminin konusu ‘’Bir insan öleceği zamanı bilse ne yapar?’’ sloganı etrafında şekillenen film Akdeniz yöresi insanının bütün samimiyet ve sıcaklığını yansıtan samimi ve absürt komedi türünde bir sinema filmidir.

Arzu Yanardağ son olarak Türkan Hanım’ın Konağı adlı dizide Rabia karakterini canlandırmıştı. Dizi bir yemek programı tarzında çekiliyordu ancak program 2 sezon sonra yayından kaldırıldı. Bir süredir ekranlarda yer almayan başarılı oyuncu Arzu Yanardağ Öldüm Bittim filminin çekimlerini tamamladı.

Senaryosunu Ayhan Rüzgar, Arzu Yanardağ ve Tarık Akın’ın kaleme aldığı filmin yönetmen koltuğunda Ayhan Rüzgar oturuyor.

 

‘Öldüm Bittim’ Filminin Oyuncuları

Kendisinin yazdığı ‘Öldüm Bittim’ isimli sinema filminde başrolü Arzu Yanardağ, Ayhan Taş ve Kutsal Kaynak paylaşıyor.

Filmde Arzu Yanardağ, yolu köye düşen bir turist kadın olan ‘Pınar’ı canlandırıyor.

 

‘Öldüm Bittim’ Filmi Ne Zaman Vizyona Girecek?

Filmin çekimleri Haziran ayında tamamlandı. ‘Öldüm Bittim’ komedi filminin çekimleri Antalya’nın Manavgat ilçesinde çekildi. Öldüm Bittim filmi önümüzdeki yıl sinema sezonunda vizyona girecek.

 

Yeni projesiyle ilgili Arzu Yanardağ kendi sosyal medyasından sık sık paylaşımlar yaparak heyecanına sevenlerini ortak ediyor.

Arzu Yanardağ aynı zamanda ‘Hükümet Bey’ adlı sinema filminin çekimlerini de sürdürüyor. 20 yıl önce Hatay’da yaşanmış gerçek bir hikayeden sinemaya uyarlanmıştır. Film yıldızı Fadile’ye hayat verecek olan Arzu Yanardağ başrolü Erkan Bektaş ile paylaşıyor. Halfeti’ye giden korku filmi çekecek ekibin başına gelen olaylar anlatıldığı filmde Şanlıurfa’ın önde gelen aşiretlerinden Hükümet Bey (ağa) korku filminin başrol oyuncusu Fadile’nin hayranıdır. Hükümet Bey, Üç karısı olan bir beydir. Hükümey Bey ile Fadile arasında gelişen olaylar komik bir dille beyaz perdeye aktarılıyor.

 







20-06-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar