Müge Anlı hamile eşini döven adamı aramam dedi

Müge Anlı hamile eşini döven adamı aramam dedi
11 yıldır ATV ekranlarında yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bir ilk! Birçok cinayet ve kayıp vakasını çözen ünlü sunucu Müge Anlı ''Böyle bir adamı aramam.'' dedi.

Yayınlanmaya başladığı yıldan itibaren birçok cinayeti ve kayıp vakalarını ele alan program Müge Anlı ile Tatlı Sert bu sezonda çözülmeyi bekleyen aile trajedileriyle milyonları ekrana kilitliyor. Haftaiçi her gün canlı yayınla ekranlarda olan programa geçtiğimiz gün sunucu Müge Anlı'nın tepkisi damga vurdu. Yakınlarının programa başvurması üzerine Müge Anlı'nın aramayacağını belirttiği isim kim? Sosyal medyada gündem olan bu olay sonucu Müge Anlı ne açıklama yaptı?

''BEN BÖYLE BİR ADAMI ARAMAM''

Mersin'de yaşayan ve 65 yaşında olan Vakkas Aktepe'ye 9 aydır ulaşamayan kızı Gülenay Çandır babasını bulmak için Müge Anlı'ya başvurdu. Çandır 10 Ocak 2019'dan beri haber alınamayan babasına; annesi ve erkek kardeşi Umut'un bir şey yapmış olacağını öne sürdü. Müge Anlı ise kız çocuğa gebe olduğu için hamile eşini dövdüğünü bildiği Vakkas Aktepe'yi aramayacağını söyledi. ''Ben böyle bir adamı aramam başına bir iş geldiyse de iyi olmuş.'' diyerek tepkisini belli eden ünlü sunucuya sosyal medyadan takdir mesajları yağdı. 

11 yıldır defalarca kayıp vakalarını ele almış ve birçok insana ulaşmış Müge Anlı Vakkas Aktepe için aramama hakkını kullanacağını söyledi. Gelen olumlu ve olumsuz tepkilerin ardından canlı yayında açıklama yapan Anlı: "Ben her kaybı aramak zorunda değilim. Vakkas Akteke'de aramama hakkımı kullanıyorum. Bu duruma bir kere düştüm. Babasını öldüren kızda. O zamanda söyledim bilseydim almazdım diye. Bence siz jandarmaya başvurun çok özür diliyorum." dedi. 

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT GENEL HİKAYE

Faili meçhul cinayetler ve kayıpların yanı sıra birçok sosyal sorumluluk projesi ile adından sıkça söz ettiren, haftaiçi her gün seyirciyi ekran başına kilitleyen Müge Anlı ve ekibi üzerinde çalıştığı kayıp dosyalarını, cinayete kurban giden kişileri ve kayıpların tüm yaşamını ortaya çıkararak onları bulmaya olayları aydınlatmaya devam ediyor. 

04-10-2019
Yazar Hakkında
Gaye Develi

Gaye Develi

Gaye Develi, 28 Eylül 1999 yılında 17 Ağustos depreminin yıkıcı etkisinden dolayı Gölcük yerine Zonguldak’ta doğmuştur. Daha sonra annes .. devamı.. mail
Yorumlar