Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirdi! Yeni görünümünü paylaştı

Çukur'un Timsah Celil'i Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirdi! Yeni görünümünü paylaştı
Çukur dizisindeki Timsah Celil karakteriyle tanınan Ahmet Melih Yılmaz cinsiyet değiştirdiğini sosyal medya hesabından paylaştı.

Çukur dizisinin iz bırakan karakterlerinden Timsah Cemil'e can veren Ahmet Melih Yılmaz, cinsiyet değiştirerek trans kadın olduğunu açıkladı. Oyuncunun sosyal medya hesabında paylaştığı yeni görünümü görenleri fazlasıyla şaşırttı.

Ahmet Melih Yılmaz trans kadın olduğunu açıkladı

33 yaşındaki Ahmet Melih Yılmaz, sosyal medyadaki paylaşımlarıyla kendisiyle ilgili gerçekleri herkesle paylaştı. Trans kadın olduğunu ifade eden oyuncu, cinsiyet değiştirdiğini açıkladı. Çukur dizisinin 2. ve 3. sezonlarında Timsah Cemil karakteriyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu dizideki performansıyla beğeni toplamıştı. Çukur sona erdikten sonra Ex Aşkım ve Cam Tavanlar gibi dizilerde izlemeye devam ettiğimiz Ahmet Melih Yılmaz'ın cinsiyet değiştirdiği, oyuncunun durumu sosyal medyadan ilan etmesiyle ortaya çıktı. Paylaşımlarında yeni halini de sık sık takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyor ve dikkat çeken açıklamalar yapıyor. 

Bir paylaşımında "Travestiyim diye ayol diye konuşmak zorunda değilim, travestiyim diye dudaklarımı da yaptırmak zorunda değilim" ifadelerinde bulunurken bir diğer paylaşımında yıllar önce trans bir kadını canlandırdığı Kadınlar Aşklar Şarkılar isimli tiyatro oyununda uğradığı tacizi herkesle paylaşıyor. Ayrıca "Trans kadınların gerçek birer devrimci olduğunu düşünüyorum" sözlerini de ekliyor.

Ahmet Melih Yılmaz kimdir?

Ahmet Melih Yılmaz, 1989 yılında başkent Ankara'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini Ankara Üniversitesi Devlet Tarih-Coğrafya Fakültesi Tiyatro Bölümü'nde aldı. Erdal Beşikçioğlu yönetmenliğinde sahnelenen Woyziack Masalları oyunundaki performansıyla takdir topladı. Pek çok tiyatro oyununda rol almasının yanı sıra uzun yıllardır dizi ve filmlerde de boy gösterdi. Televizyonda en bilinen rolü Show TV'den ekrana gelmiş Çukur dizisindeki Timsah Celil karakteri oldu. Son olarak Cam Tavanlar dizisinde rol aldı. 2022 yılında trans kadın olduğunu açıkladı.

Rol aldığı diziler

Hatırla Gönül, Hayat Şarkısı, Çukur, Ex Aşkım, Cam Tavanlar

Rol aldığı filmler

Felaket, Hatırla Gönül, Abluka, Daha, Körfez, Yuva, Gölgeler İçinde, Orada, Yeniden Leyla, İçimdeki Kahraman, Ali'nin Tabiatı, Sıradan Bir Gün

Rol aldığı tiyatro oyunları

Kadınlar Aşklar Şarkılar, Bernarda Alba'nın Evi, Kuyu, Tevaffuk, Artık Hiçbi'şii Eskisi Gibi Olmayacak Sil Gözyaşlarını, Woyzeck Masalı, Apaçi Gızlar, Hep Sonradan, Acting, Miriam Yasta

20-01-2022
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar