Müge Anlı, Hollandalı Monique Witteman'ın Dna testi sonucunu açıkladı!

Müge Anlı, Hollandalı Monique Witteman'ın Dna testi sonucunu açıkladı!
Müge Anlı, Hollandalı Monique Witteman'ın Dna testi sonucunu açıkladı! Müge Anlı programında kardeşini arayan Monique, sonucu öğrendiğinde gözyaşlarını tutamadı.

Atv ekranlarının başarılı gündüz kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert, tüm Türkiye'nin yüzünü güldürmeye devam ediyor. Büyük bir ilgi ile izlenen Müge Anlı programında zaman zaman kayıp başvuruları olabiliyor. Geçtiğimiz haftalarda programa başvuran Hollandalı Monique Witteman, kardeşini aramak için Türkiye'ye geldiğini söylemişti. Tüm ipuçlarının konuşulmasının ardından kardeşi olabileceği düşünülen Hatice Köse'ye ulaşmıştı. Tüm ayrıntıların örtüşmesinin ardından Hollandalı Monique Witteman ile Hatice Köse, Dna testi yaptırmak için örnek vermişlerdi. Dna Testi'nin bugün canlı yayın ile programda açıklanacağını duyuran Müge Anlı, tüm takipçilerini ekrana kilitledi. Müge Anlı, Hollandalı Monique Witteman'ın Dna testi sonucunu açıkladı!

Hollandalı Monique Witteman, annesinin ölmeden hemen önce açıkladığı itiraf ile hayatının şokunu yaşamıştı. Annesi Marya Kornelya Linthus'un yaptığı açıklamada, Monique Witteman'ın babasının bir türk olduğunu öğrenmişti. Bu nedenle babasının izini bulmak için Müge Anlı ile Tatlı Sert porgramına başvuru yapan Monique Witteman, geçtiğimiz haftalarda kardeşi olabileceği düşünülen Hatice Köse'nin ipuçlarına en yakın kişiler olduğunu öğrenmiştik. Hatice Köse ile birlikte Dn a testi yaptıran Monique Witteman, bugün testin sonuçlarını öğrenmek için Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katıldı. Peki Dna testi sonucuna göre, Monique Witteman ile Hatice köse kardeş mi? İşte detaylar...

Müge Anlı, Hollandalı Monique Witteman'ın Dna testi sonucunu açıkladı!

Büyük bir merakla beklenen Dna Testi sonucu bugün Müge Anlı tarafından açıklandı. Müge Anlı, Hollandalı Monique Witteman'ın Dna testi sonucunu açıkladı! ile Hatice Köse''nin verdiği örneklere göre, Dna testi sonucunda aynı babadan kardeş olma ihtimallerinni ileri derecede yüksek olduğu açıklandı. Müge Anlı'nın yaptığı bu açıklamalar karşısında gözyaşlarını tutamayan Hollandalı Monique Witteman ve Hatice Köse, yeniden birbirlerine sarıldılar. Canlı yayında yapılan bu açıklamada, sonuca göre aynı babadan kardeş olma ightimallerinini oldukça yüksek olduğuna ve herhangi bir endişe duyulmaması gerektiğine de değinildi. Güzel haberi alan Hollandalı Monique Witteman ve Hatice Köse, hep birlikte stüdyodan ayrıldılar. Müge Anlı ise, bu mutluluğu bir kare fotoğraf ile daha da güzelleştirdi ve yayınına kaldığı yerden devam etti.

11-04-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar