Müge Anlı ile Tatlı Sert 22 Kasım izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert 22 Kasım izle
Müge Anlı ile Tatlı Sert 22 Kasım izle. 22 Kasım Cuma günü haftanın son bölümü ile ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert programını tek parça izle.

ATV'nin fenomen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 22 Kasım izle; başarılı araştırmacı ve gazeteci Müge Anlı'nın sunumu ile ekranlara gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert 22 Kasım Cuma günü neler yaşandı? Tüm Türkiye'nin büyük bir heyecan takip ettiği Mehmet Avcı cinayeti ile ilgili yaşanan son gelişmeler izleyiciyi ekran başına kilitledi. 22 Kasım Müge Anlı ile Tatlı Sert programına Mehmet Avcı cinayetiyle ilgili olarak 9 ay cezaevinde yatan Bekçi Ahmet'in yaptığı açıklamalar damga vurdu. Bekçi Ahmet, şüpheli bir şekilde öldürülen Mehmet Avcı'nın sürekli evli kadınlarla birlikte olduğunu ve bu kadınlardan birinin kocası tarafından öldürüldüğünü iddia etti. Yaşanan son gelişmeleri yakından takip etmek için 22 Kasım 2019 Müge Anlı ile Tatlı Sert canli izle..

Müge Anlı ile Tatlı Sert 22 Kasım 2019 Cuma (Tek parça) izle

Müge Anlı ile Tatlı Sert 22 Kasım Cuma günü Mehmet Avcı cinayetinin yanı sıra, Manisa Ahmetli'de bulunan evinden bir anda kayıplara karışan Turgut Özyürek konusu da işlendi. Başarılı sunucu Müge Anlı son bölüm de Turgut Özyürek'in yiğeni Mehmet Ali Doğru hakkında bir kaç hamle yaptı.

Müge Anlı İle Tatlı Sert izlemek için tıklayın

Müge Anlı bu adımlar sonrasında Turgut Özyürek'in yiğeni Mehmet Ali Doğru'nun birşeyler gizlediğini ortaya çıkardı. Peki Mehmet Ali Doğru, dayısı Turgut Özyürek'in ani kaybı ile ilgili neler saklıyor olabilir? Turgut Özyürek öldü mü, öldürül mü? Müge Anlı,bu sır kaybın arkasındaki gerçeği aydınlatmak için büyük çaba sarfederken Mehmet Ali'nin bayram günü arabasıyla geçerken kendisine selam verdiğini söyleyen izleyici tüm sırrı çözüyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert Mehmet Avcı cinayeti çözüldü mü?

Müge Anlı ortaya çıkan bu detayın ardından adeta çılgına dönüyor. Yayına katıldığı günler boyunca sürekli çelişkili ifadeler veren Mehmet Ali Doğru'yu sorgu altına alıyor. Müge Anlı bugünkü programında yine sinirlerine hakim olamıyor. Bakalım Turgut Özyürek kaybının altından neler çıkacak? 22 Kasım Müge Anlı canlı yayın izlemek için sabah 10:00'da ATV ekranları başına geçin. 

6 Ağustos tarihinden bu yana kayıp olan Osman Kamış'ı aramak için Müge Anlı'ya başvuran ailesi Osman Kamış'ın bir an önce bulunmasını istiyor. 48 yaşındaki Osman Kamış, Beykoz'da oturuyor ve 3 aydır haber alınamıyor. Osman Kamış nerede? Müge Anlı ile Tatlı Sert son bölüm neler yaşandı?

22-11-2019
Yazar Hakkında
Aslı Vural

Aslı Vural

1992 yılında dünya gelmiştir. Uzun yıllardır editörlük yapmaktadır. .. devamı.. mail
Yorumlar