Müge Anlı İle Tatlı Sert İlginç Çözümlerle Tekrar Yayında!

Müge Anlı İle Tatlı Sert İlginç Çözümlerle Tekrar Yayında!
Atv'de uzun bir aradan sonra yeniden ekrana gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert ilginç koronavirüs tedbirleri dikkat çekti. Program da yeni sarılma yöntemi dikkat çekti. İşte detaylar!

Atv ekranlarında yayınlanan ve yıllardır ekranda olan ve ünlü sunucu ve televizyoncu Müge Anlı’nın hazırlayıp sunduğu Müge Anlı İle Tatlı Sert Mart ayı ortalarında koronavirüs sebebiyle yayınına ara vermişti. Yayınla ilgili pek çok iddia ortaya atılmış, Müge Anlı İle tatlı sert’in yayından kaldırıldığı, Müge Anlı’nın artık program yapmayacağı gibi pek çok iddia ortaya atılmıştı. Müge Anlı ise tüm bu iddialara yanıtı geçtiğimiz günlerde vermiş ve programın yakında yeniden ekranlara döneceğini söylemişti. Müge Anlı programa koronavirüs sebebiyle ara verdiklerini de ısrarla belirtmişti. Sonunda tüm Türkiye’de yeniden başlayan Yeni Normal dönemiyle birlikte Müge Anlı İle Tatlı Sert de ekranlara yeni haliyle döndü. İşte detaylar!

Müge Anlı Tekrar Yayında!

Atv ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan ve seyircinin heyecan ve merakla takip ettiği programlardan olan Müge Anlı İle Tatlı Sert bugün itibariyle ekranlara tekrar döndü. Koronavirüs tedbirlerinde yeni dönemin başlaması ve Yeni Normal’in tüm Türkiye’de hayata geçirilmesiyle Müge Anlı da Yeni Normal’e uyum sağlayarak yeni haliyle seyirci karşısına çıktı. Hem stüdyo seyircilerinde hem de konuklar arasında yeni pandemi tedbirlerinin alındığı program da en ilginç tedbir ise program da sık sık yaşanan kavuşmalarda sarılmalarla ilgili alınan yeni sarılma yönetimiyle oldu. İlk denemeyi de Müge Anlı ile programdan birinin yaptığı yeni sarılma şekli dikkatleri çekti.

Müge Anlı da Koronavirüs Tedbirleri!

Atv’nin en çok izlenen ve hafta içi her gün yayınlanan programı Müge Anlı İle tatlı sert ekranlara 1 Haziran itibariyle yenden döndü. Hakkında pek çok iddia ortaya atılan program da pandemi ile ilgili tedbirler dikkat çekti. Öncelikle stüdyoda seyirci olan konukların maskeli ve siperlikli oldukları gözlenirken programa katılan konukların sosyal mesafeye dikkat edecek şekilde oturtuldukları gözlendi. Ayrıca programda en büyük tedbir olarak programda sık sık yaşanan kavuşma heyecanı ve sarılmalara karşı alındı. Programda yaşanacak sarılmalar bundan sonra sosyal mesafe kuralları gereği sarılan iki kişinin naylonlarla sarılması şeklinde yapılacak. Taraflar birbirine temas etmeden naylonlu korumalarla kavuşma heyecanını yaşayacak. Ayrıca Müge Anlı seyirciden ayrı kaldığı bu dönemde seyirciyi ve programdaki partnerlerini çok özlediğini dile getirdi.

01-06-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar