Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı ne zaman başlıyor?

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı ne zaman başlıyor?
Gündüz kuşağı programlarından olan ve tartışmaların odağından bir türlü kurtulamayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2019- 2020 sezonu için gün sayıyor.

Gündüz kuşağı programlarından olan ve tartışmaların odağından bir türlü kurtulamayan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı 2019- 2020 sezonu için gün sayıyor. Her bölümüyle ayrı bir tartışma konusu olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı Eylül ayının yaklaşmasıyla hayranlarını beklentiye soktu. Hal böyle olunca izleyici soruyor, Müge Anlı ile tatlı Sert programı ne zaman başlıyor? Şimdi detaylar

Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı ne zaman başlıyor?

Yapımcılığını ve sunuculuğunu Müge Anlı'nın yaptığı program 2008 yılından bu yana atv'de sabah kuşağında yayınlanıyor. Hüseyin Coşkun’un yönettiği programda kayıp kişilerin peşine düşülüyor ve bulunup ailelerine kavuşturuluyor. Programda ayrıca kimin işlediği belli olmayan faili meçhul cinayetler de aydınlatılmaya çalışılıyor.

Hemen her bölümüyle uzun süre gündemden düşmeyen Tatlı Sert programı 21 Haziran Cuma günü yayınlanan bölümle sezona veda etmişti. Muadili olmayan program yaz sezonunda ara verince hayranları gün saymaya başladı.

Unutmayalım ki Eylül ayı demek çoğu dizi ve programların başlaması demek.  Alanında başarılı ekibiyle beraber çok sayıda olayı çözen, kayıpları bularak aileleri birbirine kavuşturan Müge Anlı, Tatlı Sert programına geçtiğimiz sezon eylülün ilk haftasında start vermişti. Böyle olunca seyirci de sayılı günlerin kaldığı eylül ayını beklemeye başladı.

Yeni sezon tarihi için Müge Anlı’dan ve atv’den bir açıklama yok. Ancak aynı kanalda yayınlanan Esra Erol'un 2 Eylül'de yeni sezona başlayacak olması programın hayranlarına bir tarih verdi. Çünkü her iki gündüz kuşağı programı da geçtiğimiz yıl aynı gün sezon açılışı yapmıştı.

Müge Anlı Kimdir?

1973 İstanbul doğumlu sunucu 2008 yılından bu yana Tatlı Sert programını aralıksız yayınlıyor. Programın hem yapımcısı hem de sunucusu olan Müge Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi mezunudur. Lisansüstü eğitimini Kadir Has Üniversitesi'nde Hukuk üzerine Yüksek Lisans yaparak tamamladı. Başarılı sunucu Dobra Dobra programına başlayarak Televizyon kariyerine magazinle başlamış oldu. Dobra Dobra programı ile birlikte edindiği sunuculuk tecrübesini farklı alanlara taşımak isteyen Anlı, Atv ekranında 12 yıl gibi uzun bir süredir Tatlı Sert programını sunuyor. Hukuk konusundaki bilgi ve tecrübesini bu programda konuşturan Anlı, programında yakınlarını arayan insanları ve faili meçhul cinayetleri ele alıyor. Birçok cinayeti programı sayesinde aydınlatan Müge Anlı diğer alanlarda da kendini gösterdi. 2010 yılında 'Film Gibi' ve Müge Anlı ile Mektubunuz var programlarını da ekranlara taşıdı. canlitv olarak kendisine başarılar diliyoruz.

18-08-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar