Müge Anlı ile Tatlı Sert Yayına Ara mı Verdi?

Müge Anlı ile Tatlı Sert Yayına Ara mı Verdi?
Atv'de hafta içi her sabah ekranlara gelen ve seyircinin en çok takip ettiği yapımlardan Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı koronavirüs sebebiyle yayınlarına ara verdi.

Son olarak sağlıkçılarla ilgili sözleriyle her kesimden tepki alan ve daha sonra sözlerinin yanlış anlaşıldığını iddia ederek sağlık çalışanlarından özür dileyen ünlü televizyon sunucusu Müge Anlı’nın program yaptığı ATV seyirciyi ok eden bir karar aldı. Her sabah Atv ekranlarında seyirciyle buluşan ve seyircinin heyecan ve merakla takip ettiği Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı’nın koronavirüs tedbirleri kapsamında yayınına ara verildiği iddia edildi. Bu sabah ekrana yeni bölüm yerine özel bölümüyle gelen Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı’nın ara verip vermediği ile ilgili bir açıklama şimdilik yapılmazken programın koronavirüs sebebiyle yayınına ara verildiği düşünülüyor. İşte detaylar!

Müge Anlı ile Tatlı Sert’in Yeni Bölümü Neden Yok?

Atv’de hafta içi her sabah ekrana gelen ve faili meçhul, kayıp ve cinayetleri araştıran başarılı program Müge Anlı ile Tatlı sert bugün yeni bölümüyle ekranlara gelmedi. Programın yayın saatinde özel bölüm logolu eski bölüm yayınlanırken programın koronavirüs salgını sebebiyle ara verildiği iddia edildi. Programda geçtiğimiz hafta da stüdyoya seyirci alınmamış ve program konukları ve uzmanlar arasında da sosyal mesafeye dikkat edilerek yayın yapılmıştı. Son olarak programa katkı sunan Avukat Rahmi Öztürk ve Psikiyatrist Arif Verimli de 65 yaş üstü tedbirleri kapsamında programa katılamamışlardı. Seyircinin her sabah heyecanla ve merakla takip ettiği reytingi yüksek program da zaman zaman sunucu Müge Anlı sert sözleriyle dikkatleri çekiyordu.

Müge Anlı Sağlıkçıları Kızdırdı!

Atv’de ekrana gelen ve Müge Anlı ile Tatlı Sert Programı’nın başarılı sunucusu Müge Anlı geçtiğimiz günlerde programından yaptığı bir açıklamayla tıp dünyasını karşısına alırken her kesimden de tepki almıştı. Müge Anlı migren hastalığı sebebiyle iğne olmak istediğini ancak her zaman gittiği hastanenin doktorlarının kendisine iğne yapmak istemediğini ve hastaneye gelmemesini söylediklerini iddia ederek sağlıkçılar hakkında açıklamalarda bulunmuştu. Gelen tepkiler üzerine başarılı sunucu daha sonra sözlerinin yanlış anlaşıldığını söyleyerek özür dilemişti. Programın yeni bölümünün yayınlanması üzerine ise pek çok kişi “Müge Anlı bile yayına ara verdi, durumun ciddiyetini bi anlayın artık” şeklinde paylaşımlarda bulundu. Programın yeni bölümünün ne zaman ekranlara geleceği ise şimdilik bilinmiyor.

06-04-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar