Müge Anlı ne zaman başlıyor? 2021 yeni sezon yayın tarihi..

Müge Anlı ne zaman başlıyor? 2021 yeni sezon yayın tarihi..
Tüm Türkiye'nin heyecan ile beklediği sabah kuşağının en sevilen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlıyor? Müge Anlı'dan açıklama geldi..

ATV ekranlarının en çok izlenen ve reyting rekorları kıran sabah kuşağı programı Müge Anlı ile Tatlı Sert ne zaman başlayacak? Büyük bir izleyici kitlesine sahip olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı geçtiğimiz Temmuz ayında bir sezonu daha başarı ile kapatmıştı. Müge Anlı ile Tatlı Sert 2021 yeni sezon tarihi izleyicileri tarafından büyük bir merakla bekleniyor? Peki Müge Anlı ne zaman başlayacak? 2021 yeni sezon Müge Anlı'nın başlayacağı tarih belli oldu mu? İşte Müge Anlı'nın sosyal medya hesabından yaptığı o paylaşım..

MÜGE ANLI İLE TATLI SERT YENİ SEZON BÜYÜK HEYECANLA BEKLENİYOR

Televizyon dünyasının en sevilen ve en güvenilir isimlerinden biri olan başarılı gazeteci Müge Anlı'nın yeni sezon için hazırlıklara başladığı öğrenildi. Temmuz ayında bir sezonu daha başarılı ile bitiren Müge Anlı, bu sezonda da bomba gibi konu ve çözümü bekleyen cinayetlerle seyircisinin karşısına çıkacak. Müge Anlı'nın sezon finalinin üstünden çok geçmeden izleyicileri yeni sezonu heyecanla beklemeye başladı. Eylül ayına yavaş yavaş yaklaşırken izleyicilerinin akıllarında 'Müge Anlı Tatlı Sert yeni sezon ne zaman başlayacak?' sorusu ilk sıralarda yer aldı. Her sezon olduğu gibi bu sezonda da büyük başarılar elde ettiğini söyleyen başarılı araştırmacı ve gazeteci Müge Anlı, çok yakında izleyicisinin karşısına çıkacağını belirtti. Sezon arasında da ele aldığı konuları es geçmeyen Müge Anlı, sosyal medya hesabından bu konular ile ilgili izleyicisini bilgilendirdi. 

Müge Anlı il Tatlı Sert 2021 yeni sezon yakında ATV'de!

Geçtiğimiz sezonda sosyal medya hayatına giriş yapan Müge Anlı, tatil yaparkende sevenlerini yanlız bırakmadı. Tüm Türkiye'nin yakından ve büyük bir heyecan takip ettiği Büyükşen cinayetine son noktayı koyamadan sezon arasına giren Müge Anlı, yaşanan gelişmeleri dakikası dakikasına takipçileri ile paylaştı. Müge Anlı'nın bu hareketi bir kez daha takdir gördü. Sezon arasında bile işini bir an olsun elden bırakmayan Müge Anlı'nın yeni sezonu heyecanla bekleniyor. Her sene Eylül ayının başında ekranlara dönen Müge Anlı'nın bu sezon ne zaman başlayacağı hakkında ne kanaldan ne de milyonların sevgilisi Müge Anlı'dan net bir açıklama gelmedi. Fakat Müge Anlı kendi sosyal medya hesabından 12 Ağustos 2021 tarihli paylaşımında yeni sezon fragmanı yayınladı. Fakat bu paylaşımda Müge Anlı ile Tatlı Sert 2021 yeni sezon başlama tarihine ait bir açıklama bulunmuyor. Her sene olduğu gibi bu sene de Müge Anlı ile Tatlı Sert programının Eylül ayının ilk haftalarında izleyicisi ile buluşması bekleniyor..

13-08-2021
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler