Sen Çal Kapımı Final’e Doğru

Sen Çal Kapımı Final’e Doğru
Sen Çal Kapımı dizisinde ekip artık çekimleri tamamladı. Son set gününde ekip birbirlerini kutladı.13 aydır devam eden proje geniş bir izleyici kitlesini etkilemeyi başardı

Geçtiğimiz yıl ekranlarda seyiricisi ile buluşan dizi Sen Çal Kapımı finale yaklaştı. Başrollerde Hande Erçel,  Eda karakterine hayat verdi. Güzel oyuncu son set gününde beyaz elbisesi ve başındaki şapka ile yine güzelliği ile dikkatleri kendine çekmeyi başardı. Oyuncu arkadaşları ile vedalaşırken hem iyi bir proje ortaya koydukları için sevinçli hem de ayrılık günü geldiği için hüzünlüydü.

Kendi Adıma Çok Mutluyum

Hande Erçel, “Benim için o kadar güzel bir deneyim oldu ki… Bu kadar güzel insanlarla tanıştım. Bu kadar uzun yol geçirdik birlikte. Ben kendi adıma çok mutluyum” açıklamasını yaptı.

Minik Oyuncu Üzgün

Sen Çal Kapımı dizisinin minik oyuncusu Maya Başol Kiraz karakterine hayat verdi. Maya Başol, Kerem Bürsin’in kucağındaydı. Minik oyuncunun üzüntüsü ve gözyaşları kameralara yansıdı. Ortamı kahkahaya boğan kişi ise Kerem Bürsin oldu. Kerem Bürsin, “En sevdiğin kişi kimdi?” diye sorunca Maya Başol, “Kerem” diyerek herkesi gülümsetti.

Tatile İhtiyaçları Var

Her şeyin tadında ve çok güzel olduğunu söyleyen Hande Erçel, projenin devam etmesi gerektiğini soranlara anlamlı bir yanıt verdi.  Erçel, tatile çok ihtiyacı olduğunu, aynı ekiple çalışmayı çok isteyeceğini ama artık dinlenmeleri gerektiğini söyledi. 58 hafta birlikte aynı sette yer alan dizinin ekibi bir aile olduklarını ve birbirleri ile çok uyumlu çalıştıklarını belirten sözler söyledi.

MF yapımın üstlendi Ender Mıhların yönettiği ve Ayşe Üner’in kaleme aldığı senaryo ile Sen Çal Kapımı dizisi Finale yaklaştı. Oyuncu Kadrosunda Kerem Bürsin Hande Erçel Neslihan Yeldan Bige Önal Evrim Doğan İsmail Ege Şaşmaz Anıl İlter Melisa Döngel gibi isimlerin bulunduğu dizi veda için bir araya geldi. Sen Çal Kapımı dizisi geçtiğimiz yıl Temmuz ayında izleyicisine merhaba demişti 52.bölümü ile final yapacak. Hande Erçel, Kerem Bürsin ve diğer oyuncular son set gününde çekilen kareyi sosyal medya hesaplarından paylaştı. Sen Çal Kapımı dizisi 52. final bölümü 8 Eylül 2021 Çarşamba akşamı ekranlarda izleyicilerinin karşısında yerini alacak. Hande ve Kerem çiftinin dizinin çekimleri bittiği için Amerika yolcusu olduğu söyleniyor.

13-08-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar