Müge Anlı, Nurcan Ören 8 aylık bebeği ile kayıplara karıştı

Müge Anlı, Nurcan Ören 8 aylık bebeği ile kayıplara karıştı
Müge Anlı, Nurcan Ören 8 aylık bebeği ile kayıplara karıştı! Ankara'da sekiz aylık bebeği ile kaybolan Nurcan Ören nerede?

Atv ekranlarında hafta içi her gün seyircisi ile buluşan Müge Anlı ile Tatlı Sert yayınlandığı günlerde reyting rekorları kırmaya devam ediyor. Birbirinden ilginç olayların yer verildiği programda tüm sırlar ortaya çıkarken, Müge Anlı başarısını bir kez daha kanıtlamış oluyor. Psikiyatr Arif Verimli, Avukat Rahmi Özkan ve Prof. Dr. Mehmet Şevki Sözen'in eşliğinde süregelen programın sunculuğunu Müge Anlı üstlenmekte. Hat içi her sabah canlı yayınlanan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında, bugün Ankara'da yaşayan Nurcan Ören'in 8 aylık bebeği ile ortadan kaybolduğu haberi verildi. Bugün Müge Anlı ile Tatlı Sert programına katılan Nurcan Ören'in yakınları kucağındaki bebeği ile kaybolduğunu şaşkınlık içerisinde kaldıklarını açıkladılar. Bir an önce Nurcan Ören ve bebeğinin bulunmasını isteyen yakınları Müge Anlı'dan yardım istedi. İşte ayrıntılar...

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı, kayıpların yanı sıra, faili meçhul cinayetlerinve birbirinden yararlı sosyal sorumluluk projeleri ile bilinmekte. Hafta içi her gün Atv ekranlarında canlı yayın ile seyirci karşısına çıkan Müge anlı, tüm izleyenleri ekran başına kilitlemeye devam ediyor. Programa başvuran tüm kayıpların bulunmasında,  geççmişte izi kaybolan akrabaların bulunmasında, faili cinayetlerin açığa çıkarılmasında adından sıkça söz ettiren Müge Anlı ile Tatlı Sert programı her sabah ekranlara gelmeye devam etmekte.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün ekranlara gelen olayda, 34 yaşındaki Nurcan Ören'in, sekiz aylık bebeği ile kayıplara karıştığı öğrenildi. Yakınlarının Müge Anlı ile Tatlı Sert programına başvurması ile arama çalışmaları başladı. Yakınlarının verdiği bilgilere göre, Nurcan Ören'in herhangi görüştüğü bir kişinin olupolmadığına dair bir bilgi olmadığını söyleyen yakınları şaşkınlık içindeydiler. Öte yandan aile ile yakından ilgilenen Müge Anlı, Aile ve Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü'nün olayla ilgilendiğini ve ailenin gıda ve barınma sıkıntıları yaşadığını belirtti.

Ankara'nın Mamak ilçesinde 8 aylık bebeği ile kaybolan Nurcan Ören'in en son parka gittiği öğrenildi. Yakınlarının parka gittikten sonra bir daha Nurcan Ören'in izine birdaha ulaşamadıklarını belirten yakınları oldukça endişeli.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı hatfa içi her sabah saat 10:00'da Atv ekranlarında!

03-05-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar