Sen Anlat Karadeniz dizisi Genco Sak (Ahmet Uğur Çavuşoğlu) kimdir?

Sen Anlat Karadeniz dizisi Genco Sak (Ahmet Uğur Çavuşoğlu) kimdir?
Sen Anlat Karadeniz dizisine yeni bir isim dahil oldu. Ahmet Uğur Çavuşoğlu bundan böyle Sen Anlat Karadeniz dizisinde rol alacak.

ATV ekranlarının en çok izlenen dizilerinden biri olan Sen Anlat Karadeniz'e yeni bir isim katıldı. Son olarak TRT 1'de yayınlanan Ege'nin Hamsisi dizisinde rol alan Ahmet Uğur Çavuşoğlu, Sen Anlat Karadeniz dizisine transfer oldu. Ahmet Uğur Çavuşoğlu kimdir? Ahmet Uğur Çavuşoğlu'nun canlandıracağı karakter ile ilgili tüm bilgiler.

Tecrübeli oyuncu Ahmet Uğur Çavuşoğlu dahil olduğu Sen Anlat Karadeniz dizisinde Genco Sak karakterini canlandıracak. Tahir ve Mustafa ile büyük bir mücadeleye girişecek olan Genco karakteri hırslı ve istediği şeyi elde edebilmek için her şeyi yapabilecek bir adamdır. Sen Anlat Karadeniz dizisi Çarşamba akşamı 20:00'da 51. bölümüyle ATV ekranlarında olacak.

Sen Anlat Karadeniz dizisi Genco Sak (Ahmet Uğur Çavuşoğlu) kimdir?

Ahmet Uğur Çavuşoğlu, 12 Mart 1967 tarihinde dünyaya geldi. 1990 yılında Karadeniz Teknik Üniversitesi Fizik Bölümü'nden ve 1994 tarihinde Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. Oyunculuk yapan Ahmet Uğur Çavuşoğlu ayrıca 1992 yılında Kadın : Şah Erkek : ? isminde bir şiir kitabı yazmıştır. 

Ahmet Uğur Çavuşoğlu 1991 yılından bu yana tiyatro oyunlarında, 1995 yılından bu yana dizi ve filmlerde rol almaktadır. İlk rol aldığı tiyatro Küçük Mozart, ilk rol aldığı dizi Sahte Dünyalar ve ilk rol aldığı film 80. Adım'dır.

Ahmet Uğur Çavuşoğlu'nun rol aldığı yapımlar

Sahte Dünyalar (dizi), 80. Adım (film), Kış Çiçeği (film), Yaban (film), Ateş Dansı (filmi), Herşey Çok Güzel Olacak (film), Sıcak Saatler (dizi), Kara Kentin Çocukları (film), Beni Unutma (dizi), Cebimde Çok Küçük Elma Var (film), Devlerin Aşkı (dizi), Savunma (dizi), Bir Dilim Aşk (dizi), Ateşli Topraklar (dizi), Sırça Köşk (dizi), Hayat Türküsü (dizi), Parmaklıklar Ardından (dizi), Yersiz Yurtsuz (dizi), Zeynep'in Sekiz Günü (film), Beni Unutma (dizi), Unutma Beni (dizi), Dürüye'nin Güğümleri (dizi), Eş Ruhumun Eş Zamanı (film), Umutsuz Ev Kadınları (dizi), Osmanlı Tokadı (dizi), Bir Sevda İşi (film), Hayat Sevince Güzel (dizi), Meryem (dizi), Babamın Kemikleri (film), Dip (dizi), Ege'nin Hamsisi (dizi).

02-05-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar