Savaşçı dizisi ne zaman sezon finali yapacak?

Savaşçı dizisi ne zaman sezon finali yapacak?
FOX TV ekranlarından izleyicisine ulaşan Savaşçı dizisinin sezon finali yapacağı tarih belli oldu. Savaşçı dizisi ne zaman sezon finali yapacak?

FOX TV ekranlarının önde gelen dizilerinden biri olan Savaşçı dizisi 72. bölümüyle yine nefesleri kesti. Savaşçı dizisinin önümüzdeki sezonda da FOX TV ekranlarında olacağı kesinleşti. Önümüzdeki haftalarda dizinin sezon finali bölümü yayınlanacak. Savaşçı dizisi hakkındaki son bilgiler.

Limon Film yapımcılığında FOX TV'den ekranlara gelen Savaşçı dizisi, 2017 yılında başlamasından itibaren seyirciden büyük ilgi gördü. Yayınlanmakta olduğu Pazar günleri reyting sıralamasının üst sıralarında yer aldı. Bu başarısı diziye bir sezon daha yayınlanma fırsatını tanıdır. Limon Film ve FOX TV yeni sezon için el sıkıştı. Bu haberin ardından dizinin hangi tarihte sezon finali yapacağı da belli oldu. Savaşçı dizisi 26 Mayıs Pazar tarihinde ekranlara gelecek 76. bölümüyle birlikte bu sezonu kapatacak. Savaşçı dizisinin birkaç aylık aranın ardından Sonbahar'ın başında başlaması bekleniyor.

Savaşçı dizisinin oyuncu kadrosunda Berk Oktay, Murat Serezli, Sarp Levendoğlu, Funda Turaç, Burç Kümbetlioğly, Gaye Turgut Evin, Ali İl, Bahadır Vatanoğlu, Uğur Biçer, Doğan Bayraktar, Ali Tarık Fındık, Sertan Erkaçan, Nazan Diper, Yeliz Akkaya, Evren Erler ve Deniz Çom yer alıyor.

Savaşçı dizisinin 72. bölümünde neler yaşandı?

Kutalmış Paşa'nın aracına bombalı bir saldırı gerçekleşir. Çiğdem bu saldırıdan önceden haberdar olsa da tüm uğraşlarına rağmen saldırıyı engelleyemez. Çiğdem, saldırı sonucu araçta bulunan kişilerin durumu öğrenmek için nizamiyenin yolunu tutarken oldukça şiddetli bir patlama sesi duyulur. Alevleri gören herkes büyük bir şok yaşar. Öte yandan Melik, Elsa ve teroristlerin ikamet ettiği yer Türk Savaş uçakları tarafından bombalanır. Operasyonun ardından bölgeye giden Melik, Elsa'nın hareket etmeyen bedeni ile karşı karşıya kalır. Elsa'yı kendine getirmeye çalışır ve sonrasında Elsa kendine gelir. Türk uçaklarının düzenlediği operasyona çok sinirlenen Melik, Velid'e "Bunların bedelini ağır ödeyecekler" der.

Savaşçı dizisinin 73. bölümünde neler yaşanacak?

Savaşçı dizisi 5 Mayıs Pazar günü saat 20:00'da 73. bölümüyle FOX TV ekranlarında olacak. Yeni bölümün fragmanında gördüğümüz kadarıyla Melik, her geçen gün daha da köşeye sıkışmaktadır. Timin teröristlerle olan mücadelesi devam etmekte ancak Emre Haydar ile irtibat kuramamaktadır. Velid, Melik'ten kamptaki herkesi öldürmesi talimatını alır.

04-05-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler