Müge Anlı programında şok!

Müge Anlı programında şok!
Gündüz kuşağının en çok izlenen programlarından biri olan Müge Anlı İle Tatlı Sert'te yaşananlar sık sık gündem oluyordu. Program bu kez çok farklı bir olayla gündemde!

Atv'de gündüz kuşağında yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programının koronavirüs salgını sebebiyle nasıl bir yol izleyeceği, seyirciler tarafından merak ediliyordu. Atv'de sabah kuşağında hafta içi hergün yayınlanan program, yayın akışında yer almayınca soru işaretlerine neden olmuştu. Yayından kalkıp kalkmadığı merak edilen Müge Anlı İle Tatlı Sert programı artık yayınlarına banttan devam edecek. Fakat bugün haberlere yansıyan başka bir konu ise çok konuşuldu. İddiaya göre programın çalışanlarından oluşan yaklaşık 50 kişi işten çıkarıldı.

Aklınızda soru işareti oluşmasın!

Müge Anlı yayınların nasıl devam edeceği ile ilgili bir açıklama yaparak programın akıbeti ile alakalı bilgi verdi. Anlı, programın bundan sonraki bölümlerinin banttan yayınlanacağını belirttikten sonra şunları söyledi; “Ekranda kalmak ve seyircilerle olmak istiyorum, programa katılmak isteyeni davet edememek fırsat eşitsizliğine sebeb oluyor. Gittikçe kısıtlamalar artıyor, bu da çok istememize rağmen canlı yayında ekrana çıkmamızı gittikçe zorlaştırıyor. Sevilen eski programlardan kolajlar yaparak yayına veririz, ekranı boş bırakmayız. İzleyenlerimizle yine beraber oluruz. Aklınızda aman onlarda mı hastalandı gibi bir soru oluşmasın. Sağlıkla, huzurla, mutlulukla yeniden beraber oluruz inşallah” dedi.

Müge Anlı İle Tatlı Sert programı çalışanları işten çıkarıldı

Koronavirüs salgınında dolayı çalışma şartları gittikçe zorlaşıyor. Televizyon kanalı çalışanları da bu olumsuzluklardan en çok etkilenenlerden. Kanallarda yayınlanan birçok dizi ve program ya ara veriyor ya da eski bölümlerini ekranlara taşıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert programı da bunlardan biri. Gündüz kuşağında yayınlan programın bant yayınına geçmesi çalışanlarına yaramadı. Program çalışanlarının tamamının işine son verildi. Müge Anlı İle Tatlı Sert programının yapımcısı Mavi Klaket, 50 çalışanının işine son verdiğine dair resmi açıklamada bulundu. Umut Sendikası ise programda çalışan 50 kişinin tazminatlarının ödenmeden işten çıkarıldığı iddia etti.

Müge Anlı İle Tatlı Sert kolaj yayınlarla ekranda

Gündüz kuşağında kriminal konularla ekranlara gelen Müge Anlı İle Tatlı Sert programı bu kuşağın bol reyting alan yapımlarındandır. Program, kaybolan kişilerin bulunması, ailelerin buluşturulması, cinayetlerin aydınlatılmasına katkı sunmak şeklinde işlediği konularla izleyenleri ekrana bağlıyordu. Sevilen yapım, Palu Ailesi ile igili yaptığı programla haftalarca gündemde kalmıştı. İlk bölümü 18 Ağustos 2008’de yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert programı bundan sonra bant yayın olarak Atv ekranlarında yer alacak.

08-04-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar