Müge Anlı'da Çözülen Cinayetler ve Olaylar!

Müge Anlı'da Çözülen Cinayetler ve Olaylar!
Yılların eskitemediği, her geçen gün ününe ün katan belki de tek program Müge Anlı ile Tatlı Sert. Atv'nin 2008 yılından beri süren programında kaç dava sonuçlandı? Haberimizde!

Dünyanın hemen her ülkesinde her tv kanalında yapılan bir türdür Reality Show programları. Bir zanlar ülkemizde de oldukça popüler olan bu tür zamanla yerini başka yapımlara bıraksa da bazıları değişikliğe uğrayarak yayında kalmayı başardı. Atv’de yayınlanan ve yıllardır ekranlarda olan Müge Anlı ile Tatlı Sert programı da bunlardan. Program özellikle kayıp, cinayet, intihar vs gibi haberlerin peşine düşerek gerçeği bulmaya çalışıyor. Tabi bunun için gerekli kolluk kuvvetlerinin yardımını alarak. Canlıtv olarak Müge anlı İle tatlı sert Programında bugüne kadar çözüme kavuşturulan adli olayların en önemlilerini sizler için derledik.

Müge Anlı Varsa Sıkıntı Yok!

Son zamanlarda özellikle Palu ailesi olayı ve haberleriyle gündemdeki yerini hep taze tutan Müge anlı İle Tatlı Sert yayınlanmaya başlandığı 2008 yılından itibaren özellilikle kayıp, cinayet, kadın istismarı, şiddet gibi 3. Sayfa haberleri yer buluyor ve çözüme kavuşturulmaya çalışılıyor.

Irmak Kupal Olayı!

2016 yılında Manisa ilinin Alaşehir ilçesinde 3,5 yaşındaki Irmak Kupal evinin önünde oynarken ortadan kaybolur. Babası Bilal Kupal her yolu dener, polis, jandarma. Ancak kızından haber alınamaz. Müge Anlı olayı araştırmaya başlar ve küçük kızı son görenin komşu Himmet A. Olduğunu öğrenir. Sonrasında Himmet A. Canlı yayında küçük kızı istismar edip öldürdüğünü itiraf eder.

Diğer olaylardan bazıları!

Müge Anlı ile Tatlı Sert Program tarafından yayınlanan ve aydınlatılarak kolluk kuvvetlerine ve yargıya intikal eden olaylardan bazıları aşağıdaki gibi. Okudukça sizlerde bu olayları hatırlayacak ve şaşıracaksınız…

  • 8 Mart 2017 Şükran Aktaş Olayı
  • 29 Kasım 2017 Çataloğlu Ailesi’nin katledilmesi olayı
  • Hac görevi sırasında ortadan kaybolan ve daha sonra bulunan Fahriye Kara olayı
  • 17 yaşında tecavüze uğrayan daha sonra başkasından hamile kalan Birgül Memiş olayı.
  • 2016 yılında kaybolan Murat Ünal’ın cesedi iki kolu kesilmiş ve göğüs kafesi açılmış olarak bulunmuştu.
  • Neslişah Tuna henüz 19 yaşındaydı. Almanya’da yaşadığı ailesinin yanından kaçarak Türkiye’ye gelmiş ve Mersinde internetten tanıştığı bir kişiyle evlenmek istemişti.

Ve Kısaca Başkaları…

Pembe Boraze, Himmet Okatan, Dudu Çelik, Read Eşram, Nazmiye Çam olayları… Bütün Bunlar 2008 yılından bugüne kesintisiz bir şekilde Atv’de Yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert Programında çözümlenen olaylardan bazıları.

21-06-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar