Müge Anlı’da şok eden açıklama! 300 kilo altın için neler yapmışlar?

Müge Anlı’da şok eden açıklama! 300 kilo altın için neler yapmışlar?
Skandalları gündeme taşıyan Müge Anlı ile Tatlı Sert programında yaşanan son olay yok artık dedirtti. Bakın bu aile 300 kilo altın için neler yapmış?

Atv'nin en çok izlenen gümdüz kuşağı programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert işlediği olaylarla reyting rekorları kırıyor. Müge Anlı ile Tatlı Sert'e bu hafta katılan ve mağdur olduklarını belirten ailenin yaşadığı ilginç olay herkesi şoke etti. İhsan Çapar adlı kişinin insanları evlilik ve para gibi vaatlerle kandırdığı ve bunu yaparken izlediği yöntemler sosyal medyada en çok konuşulan konulardan oldu. İhsan Çapar adlı kişi tarafından dolandırıldığını söyleyen Neytullah Bozkurt'un Çapar'ın yanından ayrılırken 600 rekat namaz kılmasını tembih ettiğini ve dizlerinin yara içinde kaldığını söylemesi ise herkesi şoke etti. 300 kilo altın için yapılan bu hareket ise gündemin en çok konuşulanlarından biri oldu.

Odada çil çil altın gördüklerini iddia ettiler

Kayıp, ayrılık, kavuşma, cinayet gibi olayları aydınlatması ve insanları birbirlerine kavuşturmasıyla ünlenen fenomen program Müge Anlı ile Tatlı Sert'te yaşananlar yok artık dedirtiyor. Gazeteci Müge Anlı'nın sunumuyla yapılan programa katılan 25 yaşındaki Adile Yeşilgöz ile babası Mehmet Hayri Yeşilgöz dolandırıldıklarını iddia ederek sorunlarının çözülmesini istemişti. İhsan Çapar'la internetten tanışan ve nişanlanma evresine kadar bir ilişki yaşayan Adile Yeşilgöz ve ailesi nişan günü dolandırıldıklarını iddia etmişlerdi. İddiaya göre, İhsan Çapar ve yakınları ışıkları kapatıp mum yakarak, boş bidonların üzerine kefen dedikleri çarşafları örtüp, bidon kapaklarını ters çevirip, sahte altınları sirke ile ıslatıp odada kendilerine çil çil altın gösterdiklerini anlattı. Daha sonra kendilerinden dolar istedikleri ve sahte dolarla değiştirip bu dollarları yaktıklarını belirten aile Çapar ve yakınlarına tüm servetlerini kaptırmış. Çapar üç harflilerden çocuğum var diyip sırra kadem basmıştı.

600 rekat namaz kıldı: Dizlerim yara içinde kaldı

Müge Anlı ile Tatlı Sert'e katılan Yeşilgöz ailesinin iddiaları sonucunda canlı yayına bağlanan İhsan Çapar tüm iddiaları reddetmişti fakat Yeşilgöz ailesinin iddialarının ardından kanalı arayan birçok kişi aynı kişi tarafından dolandırıldığını söyledi. İhsan Çapar birçok insanı tuhaf istek ve yöntemlerle mağdur etmişti. Dolandırılan kişilerden en biri olan ve oldukça tuhaf bir yöntemle dolandırılan Neytullah Bozkurt'un yaşadıkları ise şaşkınlık yarattı. Neytullah Bozkurt'un tarlasından aldığı toprakla eve gelen akrabası ve İhsan Çapar'ın, Kur'an'ı Kerim'e el bastırıp 38 bin dolarını aldığını ve boş bidonları altın dolu küp olarak gördüğünü söyledi. Çapar'ın gitmeden Neytullah bey'e 600 rekat namaz kılmasını tembihlediğini ve Neytullah Bey'in bunu yaparken dizlerinin yara içerisinde kaldığını söylemesi stüdyoda şok havası oluşturdu. İhsan Çapar tarafından dolandırılan yüzlerce kişi olduğu bu programla ortaya çıktı. Programda bu konu işlenmeye devam ederken, ortaya çıkan ifadelere inanılması güç olsa da bu olayların yaşanmış olması oldukça düşündürücü.

06-02-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar