Yurt dışına gideceğini söyleyen Haluk Levent'ten yeni açıklama!

Yurt dışına gideceğini söyleyen Haluk Levent'ten yeni açıklama!
Kurduğu AHBAP grubuyla 7'den 77'ye herkesin sevgilisi olan sanatçı Haluk Levent Twitter hesabından, yurt dışına yerleşeceğini duyurarak hayranlarını kahretmişti.

Yurt dışına yerleşeceğini söyleyen Haluk Levent'ten yeni açıklama geldi. Geçtiğimiz günlerde Türkiye'den ayrılacağını belirten ünlü şarkıcı Türkiye'den ne zaman ayrılacak? Hayranları yardımlarıyla ün yapan Haluk Levent'in ülkesine dönüp dönmeyeceğini merak ediyor. Şimdi detaylar

Yurt dışına gideceğini söyleyen Haluk Levent'ten yeni açıklama!

Kurduğu AHBAP grubuyla 7'den 77'ye herkesin sevgilisi olan sanatçı Haluk Levent Twitter hesabından, yurt dışına yerleşeceğini duyurarak hayranlarını kahretmişti. Akıllarda soru işareti bırakan ünlü sanatçıdan yeni bir açıklama geldi. Bloomberg HT'de yayınlanan 'Fatih Altaylı ile Bire Bir programına konuk olan Haluk Levent, konuyla ilgili  "Müzik işleri için Avrupa'da çalışmam gerekecek. Türkiye'ye döneceğim" dedi.
Anadolu Rock solisti ve AHBAP Derneği Başkanı Haluk Levent, yurt dışına yerleşeceğini söyleyerek gündem olmuştu. 'Fatih Altaylı ile Bire Bir programına konuk olan ünlü sanatçı, sosyal medyada gündem olan "Yurt dışına yerleşiyorum" tweeti hakkında konuştu.

Aslında ne olmuştu

Haluk Levent, 28 Ağustos'ta Twitter hesabından yaptığı paylaşımla geleceğe dair planını şöyle açıklamıştı: "Gelecek yılın 26 Kasım günü görevi yeni arkadaşlarımızdan birisine devredip yurt dışına yerleşiyorum. Ahbap üyeliğim devam edecek. Ahbap’ta 6 yıl dolmuş olacak. Artık müzik yapmak ve kendime zaman ayırmak istiyorum. Yani 1,5 yıl daha katlanacaksınız bana" 

Hata Yaptığımı Düşünüyorum

Ünlü sunucu Fatih Altaylı'nın sorularına samimiyetle cevap veren Haluk Levent, AHBAP Derneği'ndeki başkanlık görevini bırakıp, önümüzdeki yıl yurt dışına taşınacağını açıklamış ve yoğun tarışmalara sebep olmuştu. Hata yaptığını söyleyen ünlü şarkıcı konuyla ilgili soruları şöyle cevapladı: "Tweette hata yaptığımı düşünüyorum. Algı olarak böyle anlaşılıyor. Ben de bir insanım, eksik yazabilirim. Yıllar önce söylemiştim, o dönemdeki tweetlerde var... Londra'da müzisyen arkadaşım var; Nicky Brown. Tom Jones'un sahne direktörlüğünü yapmış bir müzisyen. Ben de Orta Doğu'daki çocuklar için, savaştan bir şekilde yara almış, hayatları darmadağın olmuş çocuklar için şarkı yazmıştım, Arapça bir şarkı. Bu şarkının gerçek bir hikâyesi var, Suriye'de bir aile paramparça oluyor. Bunu bütün dünyaya kilise korosu ve Hollanda'da rap söyleyen bir arkadaşımla beraber yapacaktık. Bir türlü olmadı. 'Şimdi ben AHBAP'tayım gelemem' dedim. Arkadaşım 'Gelecek yıl kış gibi nasıl olur?' dedi, 'Harika olur' cevabını verdim. Kötü bir niyet olsa, 'AHBAP'tan ayrılıyorum' desem skandal olurdu..."

Türkiye’ye geri döneceğim

Dünya çapında evrensel bir çalışmalarının ardından Türkiye'ye geri döneceğini deklare eden Haluk Levent, ülkeden ne zaman ayrılacağını ise şu cümlelerle açıkladı: "1.5 yıl sonra müzik işleri için Avrupa'ya taşınıp orada biraz çalışmam gerekecek. Tabii ki Türkiye'ye döneceğim. Zaten 'AHBAP Yönetim Kurulu Üyesi olarak kalacağım' diyorum"

23-09-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar