Müge Anlı'nın yeni programı heyecan yarattı!

Müge Anlı'nın yeni programı heyecan yarattı!
Tüm dünyaya adını duyuran sunucu Müge Anlı, yaz sezonunda yepyeni bir programla ekran karşısına çıkmaya hazırlanıyor. İşte Müge Anlı'nın yeni programı..

Sabah kuşağının en çok izlenen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert'in güzel sunucusu Müge Anlı, yeni bir yarışma programı için kollarını sıvadı. Müge Anlı'nın yeni bir programa transfer olması, Müge Anlı ile Tatlı Sert hayranlarını telaşa kapatırdı. Hafta içi her sabah saat 10.00 da ekranları başına geçen Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyicileri bu haberin hemen ardınan 'Müge Anlı ile Tatlı Sert bitiyor mu? , Müge Anlı neden başka programa gitti?' şeklinde sorularının yanıtını bulmak için internete koştu. Tüm Müge Anlı hayranlarının içine su serpecek haberimiz..

MÜGE ANLI'NIN YENİ PROGRAMI : GÜVEN BANA

ATV'nin reyting rekortmeni programı Müge Anlı ile Tatlı Sert bu hafta Cuma günü yayınlanacak olan Sezon Finali bölümü ile kısa bir ara verecek. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sezon finali yapması ile birlikte Müge Anlı soluğu yeni bir yarışma programında aldı. Yakışıklı oyuncu Tamer Karadağlı'nın sunumu ile ATV ekranlarında yayınlanan Güven Bana isimli yarışma programına Müge Anlı'da dahil oldu. Tamer Karadağlı ile Müge Anlı, Güven Bana isimli yarışma programının sunucusu olarak izleyici karşısına çıkacak. Soruları birlikte Tamer Karadağlı ile birlikte ailelere yöneltecek. Canlı yayın programı yapan Müge Anlı ilk kez bir yarışma programı sunacak. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sezon finali yapmasının hemen ardından Güven Bana isimli yarışma programı ile televizyon karşısına çıkacak olması hayranlarını mutlu etti. 

GÜVEN BANA YARIŞMA PROGRAMI KONUSU

ATV ekranlarının yaz sezonuna renk katacak yeni yarışması Güven Bana, aileleri kıyasıya bir mücadelenin içerisinde sokacak. Eşlerin birbirine güvenerek yarışacağı Güven Bana yarışmasını Müge Anlı ve bir zamanların efsaneleşmiş dizisi Çocuklar Duymasın'da canlandırdığı Haluk karakteri ile gönüllere taht kuran Tamer Karadağlı sunacak. Tamer Karadağlı ve Müge Anlı'nın sunduğu ''Güven Bana'' çok yakında ATV ekranlarında olacak. Programı byük rağbet gören Müge Anlı bakalım bu yarışma programı ile de ATV ekranlarını reytinglerde üst sıralara taşıyabilecek mi? ATV ekranlarını yeni yarışma programı Güven Bana' nın ne zaman başlayacağına dair net bir açıklama yapılmadı. Yayın tarihi ile ilgili açıklamları sizinle paylaşacağız..

17-06-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar