Müge Anlı'ya YouTube'dan Gold ödül!

Müge Anlı'ya YouTube'dan Gold ödül!
Ekranların en çok izlenen sabah kuşağı programlarından biri olan Müge Anlı ile Tatlı Sert, YouTube'den de yüksek izlenme oranlarına sahip. Müge Anlı'ya YouTube'dan Gold ödül!

Ünlü sunucu Müge Anlı'nın hazırlayıp sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programı gündüz kuşağı programları arasında en çok izlenen programlardan biri. Atv'de hafta içi her sabah yayınlanan program sosyal medyada da en çok konuşulan ve izlenen yapımlardan. Müge Anlı ile Tatlı Sert programının sunucusu Müge Anlı'nın hesabı video paylaşım sitesi YouTube'dan da en çok izlenen programlardan biri oldu ve Anlı'nın kanalının abone sayısı 1 milyonu aştı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert ilginç olaylarla dikkat çekiyor

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı format olarak kayıpları bulma, cinayetlerin aydınlatılmasına yardım etmek, kaçırılma ve kayıp gibi olayları tarafları canlı yayında dinleyerek aydınlatma üzerine kurulu. Birçok esrarengiz ve gizemli olay Müge Anlı ile Tatlı Sert programında ortaya çıkarıldı. Dikkat çeken olaylar ve canlı yayında yaşanan kavuşmalarla seyircinin dikkatini çeken program aydınlatılması uzun süren olaylar da ise günlerce konu hakkınnda merak uyandırıyor ve seyircinin programı takibi devam ediyor.

Müge Anlı'nın kanalı 1 milyon üyeye ulaştı

Başarılı bir program yönetimi ve sunuculuğuyla bilinen Müge Anlı da yorum ve konuşmalarıyla sık sık gündeme geliyor. Müge Anlı'nın programına olan ilgi kendi YouTube kanalına da yansıyor. Müge Anlı 1 milyonu aşan bir YouTube kanalına sahip olunca YouTube şirketinden Gold Ödül'le ödüllendirildi. Müge Anlı'ya merkezi Amerika'da bulunan ve dünyanın en çok kullanılan video paylaşım sitesi olan YouTube'dan Gold Ödül gönderildi. Araştırmacı gazeteci unvanına sahip Müge Anlı'nın YouTube kanalının 1 milyon üyeye ulaşması Anlı'nın yeni bir başarısı olarak ödüllendirildi.

Müge Anlı kimdir?

Müge Anlı ile Tatlı Sert programı ile yıllardır ekranlarda olan ünlü gazeteci Müge Anlı, 19 Aralık 1973 İstanbul doğumlu. Anlı, Marmara Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü'nden mezun olmuştur. Anlı meslek hayatına magazin haberciliği ile başlamış ve ilk olarak Kanal D'de Dobra Dobra programıyla tanınmaya başlamıştır. Müge Anlı daha sonra tek başına sunduğu Müge Anlı ile Tatlı Sert programını yapmaya başladı. Reyting rekorları kıran Müge Anlı ile Tatlı Sert, hafta içi her gün Atv ekranlarından seyirciyle buluşuyor.

15-07-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar