Muhabbet Kralı yayın saati değiştirildi! İşte yeni yayın saati!

Muhabbet Kralı' yayın saati değiştirildi! İşte yeni yayın saati!
TV100 kanalında yayınlanan Okan Bayülgen'in Muhabbet Kralı programının yayın saati değişti. Muhabbet Kralı saat kaçta başlayacak?

Yeni Tv kanalı Tv100’de program yapan ünlü televizyoncu Okan Bayülgen’in Muhabbet Kanalı programının yayın saati sürpriz bir şekilde değiştirildi. Peki Muhabbet Kanalı saat kaçta yayınlanacak ve içerikte bir değişiklik olacak mı? Bütün ayrıntılar haberimizde…

TV100'ün yeni talk-show programlarından Muhabbet Kralı’nın saat kaçta yayınlanacak?

TV100 Okan Bayülgen ile anlaşıp böyle bir program başlatmasa belki şu anda çoğumuz böyle bir kanalın varlığından bile haberdar olmayacaktık. Star Tv, Show Tv, ATV, TV8 gibi kanallarda yıllardır program yapan usta televizyoncu Okan Bayülgen bir markaya herhalde bu kadar katkı sağlamamıştır. Muhabbet Kralı ile TV100 televizyonunu bütün Türkiye’ye duyurmayı başardı. TV100 bunu yeterli görmemiş olacak ki programın yayın saatini değiştirerek yine gündem olmayı başardı. Şu anda birçok izleyici TV100'ün yeni talk-show programlarından Muhabbet Kralı saat kaçta yayınlanacak diye merak edip araştırıyor.

Okan Bayülgen’in her hafta alanında profesyonel olan, tanınmış ve bilinen yüzleri konuk ettiği; farklı konuları ele aldığı Muhabbet Kralı ilk hafta Cuma günü saat 21:00’de ekranlara gelmişti. Program 3. Bölüm itibariyle yani bu hafta Cuma günü 22.45’te ekranlara gelecek. Bu saat değişikliğinin Kadir Gecesi dolayısıyla bir haftalık bir değişiklik olması beklenmiyor. Muhabbet Kralı yeni bölümleriyle artık her Cuma 22.45’te TV100 ekranlarında olacak.

Okan Bayülgen’den çok konuşulan programlar!

Kim ne derse desin Okan Bayülgen Türk televizyonculuğunun özel isimlerinden biri. Bu zamana kadar Makina, Televizyon Makinası, Disko Kralı, Medya Kralı, Muhabbet Kralı, Zaga, Kral Çıplak gibi çok konuşulan programlara imza attı. Öyle ki bu şov programları hayli yüksek reytinglere de ulaştı.

3N Medya’nın TV100 macerası nasıl başladı?

Yeni bir oluşumla iş insanı Necat Gülseven’in sahibi olduğu 3N Medya Balıkesir’de yayın yapan TV100 kanalını satın aldıktan sonra kanalı ulusal haber yapacak bir kanala dönüştürme çabasına girmişti. Bunun için de Mecidiyeköy’de bulunan Profilo Alışveriş Merkezinde büyük bir alanı kiralayan 3N Medya Okan Bayülgen’i transfer yaparak da iyi bir tanıtım yaptı.  Bildiğiniz gibi 3N Medya bünyesinde Türkiye’nin köklü radyolarından olan Show Radyo ve Radyo Viva da bulunuyor.

Tv100 kanalını canlitv üzerinden de kolayca izleyebilirsiniz.

27-05-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar