Muhteşem İkili neden, ne zaman final yapıyor?

Muhteşem İkili neden, ne zaman final yapıyor?
Kanal D ekranlarında yayınlanan Muhteşem İkili dizisi için final kararı alındı. Muhteşem İkili neden, ne zaman final yapıyor?

Demirören Medya bünyesine geçtikten sonra Arka Sokaklar hariç tüm dizileri yayından kaldıran Kanal D bir dizisinden daha vazgeçti. 2018 yılının Kasım ayında ilk bölümüyle ekranlara gelen 'Muhteşem İkili' dizisi için final kararı alındı. Muhteşem İkili neden, ne zaman final yapıyor?

TMC tarafından Kanal D için hazırlanan, 1 Kasım 2018 tarihinde ilk bölümüyle ekranlara gelen, başrollerini İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Öykü Karayel ve Özge Gürel'in paylaştığı 'Muhteşem İkili' dizisi final yapıyor.

Muhteşem İkili dizisi, iddialı oyuncu kadrosu ve hikayesine rağmen ilk bölümünden itibaren reytinglerde beklenen izlenme oranlarına ulaşmayı bir türlü başaramamıştı. İlk bölümleriyle Perşembe akşamları yayınlanan dizinin daha fazla izlenme oranlarına ulaşabilmesi için yayın tarihi Salı günü olarak değiştirilmişti.  Yayın tarihi iki defa değiştirilen 'Muhteşem İkili' bu hamleler karşısında da izlenme oranlarında yükseliş gösteremeyince final kaçınılmaz oldu.

"Muhteşem İkili" final bölümüyle 12 Şubat Salı 19.45'te Kanal D'de!

MUHTEŞEM İKİLİ KONUSU

Yapımcılığını Erol Avcı'nın üstlendiği, Yönetmen koltuğunda Barış Erçetin'in oturduğu, Muhteşem İkili dizisinde komiser Mert Barca ve komiser Mustafa Kerim Can'in hikayesi anlatılmaktadır. Komiser Mert Barca ve Mustafa Kerim Can önemli bir görev için bir araya gelirler. Yıllar önce edindikleri ortak düşmana karşı savaşan ikili, zaman zaman düşmanlarından çok birbirleri ile çatışırlar. Mert Barca, eşini kaybettikten sonra bir türlü kendisini toparlayamamıştır. Mustafa Kerim Can ise, eşi ile boşanmış ancak onu aklından bir türlü çıkaramamıştır. Her ikisi de aşk acısı çekmektedirler. Komiser Mustafa Kerim Can ise, sık sık bayılarak ailesini ve sevenlerini oldukça üzmektedir. Bunun üzerine eski eşi Yağmur'da ona gereken desteği vermek ister.

MUHTEŞEM İKİLİ OYUNCULARI

Kanal D ekranlarının dizis Muhteşem İkili kadrosunda, İbrahim Çelikkol, Kerem Bürsin, Özge Gürel ve Öykü Karayel'in yanı sıra, Mahir Günşıray, Engin Şenkan, Zafer Algöz, Şive Şenözen, Bora Koçak, Sabahattin Yakut, Özbek Kaplan, Alper Baytekin, Gökay Müftüoğlu, Su Demirel ve Fuat Fatih Odabaş gibi başarılı isimler yer almaktadır.

06-02-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar