Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem’inden inanılmaz değişim!

Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem’inden inanılmaz değişim!
Karantina sürecinde evde kalan Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem’inden inanılmaz değişim. Herkes şimdi bu müthiş değişimi merak ediyor. Neydi güzel yıldıza nasip olan bu güzel çözüm?

Dünyayı kasıp kavuran ve hayatı olumsuz etkileyen corona virüs kimi zamanda hayırlı işlere vesile oluyor. İşte bu güzelliklerden biri de Meryem Uzerli’ye nasip oldu. Karantina sürecinde evde kalan Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem’inden inanılmaz değişim geldi. Herkes şimdi bu müthiş değişimi merak ediyor. Neydi güzel yıldıza nasip olan bu güzel çözüm? Şimdi detaylar

Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem’inden inanılmaz değişim!

Herkes onu Star Tv'de yayınlanan Muhteşem Yüzyıl’daki Hürrem Sultan karakterindeki muhteşem performansıyla tanıdı. Türk Alman oyuncu Meryem Uzerli karantina sürecinde tükenmişlik sendromuna yakalandı.  Hayranlarından bu durumu gizleyen usta oyuncu buna rağmen bulduğu en güzel çözümü takipçileriyle paylaştı. Karantinadaki oyuncu Meryem Uzerli, Kur'an-ı Kerim okumaya başladı

Tükenmişlik Sendromuna En Güzel Çözüm!

Dünyayı kasıp kavuran ve 500 bine yakın insanı öldüren diğerlerini de evlerde zorunlu hapse mahkûm eden Koronavirüs insanların sabrını ve umudunu tüketmeye başladı. Tedbirler nedeniyle zamanını evinde geçiren insanlar tükenmişlik sendromuna yakalanmaya başladı. İşte bunlardan biri olan ve yoğun sosyal aktiviteleriyle ünlenen oyuncu Meryem Uzerli, bu zorlu süreçte tükenmişlik sendromuna yakalandı. Evinde karantinada kalan başarılı oyuncu bu sorun için en güzel formülü buldu ve Kur'an-ı Kerim okumaya başladı.

Sendromu nüksetti

Daha önceden de benzer bir sorunu yaşayan ve tükenmişlik sendromunu atlatan 36 yaşındaki Meryem Uzerli, korona virüs salgını nedeniyle karantina sürecinde evine kapandı. Yıllar önce yaşadığı bu sendrom yüzünden Muhteşem Yüzyıl’dan ayrılmak zorunda kalan güzel yıldız sendromun tekrarlanmaması için maneviyata yöneldi. Magazin dünyasının nabzını tutan Uçankuş'ta yer alan habere göre: Karantinasında hayatı sorgulayan Muhteşem Yüzyıl’ın Hürrem’i bu zorlu süreçle başa çıkabilmek için Kur'an-ı Kerim okumaya başladı. Babası Türk, annesi Alman olan Meryem Uzerli, maneviyata yönelerek sendromu yenince herkese örnek oldu. Hayranları sosyal medyada gündem olan Uzerli'nin kararını alkışlayarak "Güzel oyuncu, tükenmişlik sendromuna karşı en güzel çözümü buldu" şekkinde binlerce yorum yaptılar.canlitv platformu olarak bu güzel kararı alan Uzerli'ye başarılar diliyoruz.

Meryem Uzerli Kimdir?

1983 Almanya doğumlu Uzerli Türk baba ve Alman anneden dünyaya geldi. Hamburg'ta oyunculuk ve tiyatro eğitimi alan kızıl oyuncu uzun seçmeler sonucu Muhteşem Yüzyıl dizisinde Hürrem Sultan rolüne hak kazandı. Almanya'da birçok dizide ve birçok filmde rol alan Uzerli Almanca ve İngilizceyi anadili konuşmasıyla ekranların aranan yüzü olmayı başardı.

2011 yılında oynadığı Hürrem Sultan rolü ona iki kez en iyi kadın oyuncu ve bir kez TV Yıldızları Özel Ödülü getirdi. 2012 yılında ise Drama dalında En İyi Kadın Oyuncu ödülünü alan güzel oyuncu 2013 yılında tükenmişlik sendromu hastalığına yakalanınca diziden ayrıldı.

Rol aldığı Bazı Yapımlar

Almanya The Line Anna

Almanya 2010 Ein Fall für zwei Ankel

Muhteşem Yüzyıl Hürrem Sultan

Gecenin Kraliçesi Selin

Annemin Yarası Marija

Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Suzi

Cingöz Recai

Öteki Taraf

17-05-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar