Murat Boz Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’ye Konuk Oluyor

Murat Boz Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’ye Konuk Oluyor
Yeni bölümleriyle Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan Çok Güzel Hareketler Bunlar 2’ye ünlü şarkıcı Murat Boz konuk oluyor.

Bu akşam Star Tv ekranlarında ilk bölümüyle ekrana gelecek olan ve uzun yıllardır ekranlarda olan Çok Güzel hareketler Bunlar 2 çekimlerine devam ediyor. Kanal D ekranlarında final yaptıktan sonra yeni kanalı olan Star Tv’ye geçen ve pazar akşamları ekrana geleceği duyurulan Çok Güzel hareketler Bunlar 2 seyirci tarafından sevilen ender eğlence programlarından biri. BKM Film tarafından hazırlanan ve Eser Yenenler tarafından sunulan programın genel yönetmenliğini usta isim Yılmaz Erdoğan yapıyor. Birbirinden eğlenceli, hiciv yüklü ve gündemi takip eden skeçleriyle seyirciye eğlenceli anlar yaşatan Çok Güzel hareketler Bunlar zaman zaman ekibine konuk oyuncu alıyor. Yapımın önümüzdeki hafta yayınlanacak bölümünün konuğu ise ünlü şarkıcı ve oyuncu Murat Boz oldu. Yapım Murat Boz’lu çekimlerini tamamladı ve yayın beklenmeye başlandı.

Murat Boz Ç.G.H.B 2’de

Özellikle genç kitlenin çok sevdiği ve birbirinden çok beğenilen şarkılarıyla herkesin dilinde olan ünlü şarkıcı Murat Boz önümüzdeki hafta pazar akşamı yayınlanacak Çok Güzel hareketler Bunlar 2’nin çekimlerine konuk oldu ve kendisine yazılan skeçlerde rol aldı. Daha önce de pek çok dizi de ve filmde rol alan Murat Boz’un katıldığı Çok Güzel hareketler Bunlar 2’nin çekimleri 19 Mart Cumartesi akşamı gerçekleştirildi. Star Tv’de 20 Mart Pazar akşamı ilk bölümüyle seyirciyle buluşacak olan yapımın 2. Bölümünde ünlü şarkıcı ve oyuncu Murat Boz yer alacak. Şarkıcının programda ne tür skeçlerde rol alacağı ve nasıl performans göstereceği merakla bekleniyor. Murat Boz’lu Çok Güzel Hareketler Bunlar 2, 27 Mart Pazar akşamı saat 20.00’da Star Tv ekranlarında.

Murat Boz Dizi ve Filmleri Neler

Son yılların başarılı isimlerinden şarkıcı Murat Boz şarkıcılığının yanı sıra oyunculuk ve Tv 8 ekranında yayınlanan O Ses Türkiye adlı müzik yarışma programında jüri üyeliği de yapmaktadır. Ünlü isim bugüne kadar birçok yapımda rol almıştır. Ünlü şarkıcı Murat Boz, bugüne kadar

·         Kahraman İkili

·         Hadi İnşallah

·         Kardeşim Benim

·         Dönerse Senindir

·         Kardeşim Benim 2

·         Fırıldak Ailesi

·         Öldür Beni Sevgilim

·         Hepsi 1

·         ve Avrupa Yakası adlı yapımlarda rol almıştır.

20-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar