Üç Kız Kardeş Dizisine İki Yeni Oyuncu Katılıyor

Üç Kız Kardeş Dizisine İki Yeni Oyuncu Katılıyor
Kanal D ekranlarında yeni başlayan ve Salı akşamları ekrana gelen dizisi Üç Kız Kardeş’in kadrosuna iki yeni isim dahil oldu.

Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başlayan yeni dizilerden Üç Kız Kardeş Salı akşamlarının yeni gözde dizilerinden olmak için ve reytinglerde iyi sonuçlar alabilmek için çalışıyor. Süreç Film tarafından hazırlanan ve ünlü isim İclal Aydın’ın aynı adlı romanından televizyona dizi olarak uyarlanan Üç Kız Kardeş ilginç ve dram dolu hikayesiyle seyirciyi etkilemeye çalışıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin kadrosunda Reha Özcan, İclal Aydın, Almila Ada, Berker Güven, özgü Kaya, Melisa Berberoğlu ve Veda Yurtsever yer alıyor. Üç kız kardeşin neler yaşadığını hayatlarının nasıl ve ne yönde değiştiğini ve anne ve babalarının bunun önüne geçemediğini anlatan dizinin kadrosuna iki yeni isim daha katıldı. Erkan Birgören ve Betül Yağsağan’ın kaleme aldığı diziye Murat Parasayar ile Serhan Süsler dahil oldu.

Üç Kız Kardeş’e Takviye

Süreç Film tarafından hazırlanan ve henüz 4 bölüm yayınlanan Üç Kız Kardeş Salı akşamlarının dram dolu dizileri arasında reyting mücadelesine başladı. Yayınlanan bölümleri seyirci tarafından beğenilen ve gelecek için umut vadeden Üç Kız Kardeş dizisinin hikayesinde yer almak üzere iki oyuncuyla daha anlaşıldı. Dizilerin aranılan oyuncularından Murat Parasayar ile Serhan Süsler önümüzdeki bölümlerde rol almak üzere dizinin hikayesine dahil oldu. Kadrosunda ünlü isimlerin yer aldığı diziye bu yeni takviyeler ve dizide nasıl bir hikayenin içinde yer alacakları ve hikayeyi nasıl etkileyecekleri merak edilmeye başlandı. Son bölümde üç kız kardeşten üvey olanın hangisinin olduğunun merak edildiği dizinin beşinci bölüm fragmanı yayınlandı ve bu sorunun da cevabı verildi. Dizide yer alan üç kız kardeşten Dönüş’ün üvey olduğu öğrenildi.

Murat Parasayar Kimdir?

Dizilerde ve sinema filmlerinde sıklıkla yer alan oyunculardan Murat Parasayar 1 Ocak 1966 yılında Bursa’da dünyaya gelmiştir. İlk orta ve lise hayatından sonra üniversite öğrenimini tamamlayan oyuncu daha sonra setlerde yer almaya başlamıştır. Murat Parasayar bugüne kadar pek çok yapımda yer almıştır. Parasayar’ın yer aldığı yapımlar arasında

·         Hayatımın Aşkı

·         Nizama Adanmış Ruhlar

·         Canım Babam

·         İnsan Aldandı

·         Hesaplaşma

·         Kurtlar Vadisi Pusu

·         Kiralık Anne

·         Tuzak

·         Çiçek Taksi

·         Mirasyediler

·         Gül ve Diken yer almaktadır.

20-03-2022
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar