Murat Boz saç ektirdi

Murat Boz saç ektirdi
Oktay Kaynarca, Oğuzhan Koç ve Mustafa Çeçeli gibi saç ektiren ünlüler kervanına Murat Boz da katıldı. Ünlü şarkıcı yurt dışında bulunan özel bir klinikte saç ektirdiğini duyurdu

Son olarak yer aldığı Zeytin Ağacı dizisiyle adından sıkça söz ettiren ünlü şarkıcı Murat Boz saç ektirdi. 42 yaşındaki şarkıcı seyrelen saçlarını gürleştirmek için yurt dışında saç ektirdi. Hayranları merak ediyor, şarkılarıyla gündem olan şarkıcı Murat Boz kimdir? Hangi yapımlarda rol almıştır?

Murat Boz saç ektirdi

Protez saç kullandığına dair iddialarla gündeme gelen ünlü şarkıcı konuşulan Murat Boz hem iddiaları sonlandırmak hem de seyrelen saçlarını gürleştirmek için çareyi saç ektirmekte buldu. Daha önce de Oktay Kaynarca, Oğuzhan Koç ve Mustafa Çeçeli gibi saç ektiren ünlüler kervanına katılan Murat Boz yurt dışında bulunan özel bir klinikte saç ektirdiğini duyurdu. Hayranları yeni saçlarının Murat Boz’a yakıştığını dile getiren sözlerle yorumlar yaptı.

Murat Boz Kimdir?

1980 Zonguldak doğumlu Murat Boz, İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Musikisi Devlet Konservatuvarı'nda eğitim gördü. Vokalistlik yaparak kariyerine başlayan Murat Boz, ilk olarak Emel Müftüoğlu’nun vokalisti olarak çalıştı. Sırasıyla Burcu Güneş, Demet Sağıroğlu, Grup Hepsi, Hande Yener, Nazan Öncel, Nil Karaibrahimgil, Nilüfer ve Tarkan dahil olmak üzere birçok şarkıcıya vokalist olarak eşlik etti. Kariyerinin ilk çıkışını Nil Karaibrahimgil’in bestelediği “Aşkı Bulamam Ben” şarkısıyla gerçekleştirdi. Bu şarkısıyla Altın Kelebek Ödülü ve Kral TV Video Müzik Ödülü kazanan Murat Boz, ilk stüdyo albümü Maximum ile pek çok ödül kazandı. 2014’ten itibaren oyunculuk kariyerine geçiş yapan Murat Boz yer aldığı filmlerle oyunculuk yeteneğini gösterdi. 2011-2019 arasında O Ses Türkiye ve Yetenek Sizsiniz Türkiye yarışmalarında Jüri Üyesi olarak görev yaptı.

Albümleri:

Maximum (2007)

Şans (2009)

Aşklarım Büyük Benden (2011)

Janti (2016)

Rol aldığı diziler ve filmler:

2019 – Jet Sosyete (Konuk Oyuncu) (TV Dizisi)

2018 – Öldür Beni Sevgilim (Yaman) (Sinema Filmi)

2017 – Kardeşim Benim 2 (Ozan) (Sinema Filmi)

2016 – Kardeşim Benim (Ozan) (Sinema Filmi)

2016 – Dönerse Senindir (Mehmet) (Sinema Filmi)

2014 – Hadi İnşallah (Pekmez) (Sinema Filmi)

TV Programları:

2011-2019 – O Ses Türkiye (Jüri Üyesi)

2014 – Yetenek Sizsiniz Türkiye (Jüri Üyesi)

26-11-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler