Rüyanda Görürsün filminin yayın tarihi belli oldu

Rüyanda Görürsün filminin yayın tarihi belli oldu
Murat Boz ve Burcu Özberk’in başrolünde yer aldığı romantik komedi filmi Rüyanda Görürsün 3 Şubat 2023 tarihinde Amazom Prime Video’da gösterime başlıyor.

Amazon Prive Video’da yayınlanacak olan ve platformun aynı zamanda ilk yerli içerik yapımı olacak Rüyanda Görürsün filminin yayın tarihi açıklandı. Geçtiğimiz ya aylarında çekimleri gerçekleştirilen ve ünlü isimlerin buluştuğu film romantik komedi türünde ele alınıyor. Burcu Özberk ve Murat Boz’un başrollerinde yer aldığı film seyirci tarafından da merakla bekleniyordu. Milyonlarca aboneye sahip Amazon Prime Video böylece ilk yerli içeriğiyle Türk seyircisinin de karşısına çıkmış oluyor. Geçtiğimiz yıl eylül aylarında Türkiye pazarına giren platformun yakında başka yerli içerikleri de duyurması bekleniyor. Cemal Alpan tarafından yönetilen Rüyanda Görürsün Filmi’nin senaryosu ise Umut Açıkalın Kaleme almış durumda.

Rüyanda Görürsün 3 Şubat’ta Seyirciyle buluşuyor

Ünlü ve güzel oyuncu Burcu Özberk ile ünlü şarkıcı Murat Boz’u bir araya getiren ve kadrosunda Şerif Erol, Devrim Yakut, Feridun Düzağaç, Ekin Mert Daymaz ve Uğur Uzunel’in yer aldığı film yaz aylarında çekildi. Romantik komedi türünde olan filmin yayın tarihi ise 3 Şubat 2023 olarak belirlendi. Özellikle Burcu Özberk ve Murat Boz hayranlarının heyecanla beklediği film Amazon Prime Video’da gösterilecek.

Rüyanda Görürsün Konusu Ne?

Cemal Alpan tarafından yönetilen ve Umut Açıklanın’ın kaleme aldığı Rüyanda Görürsün Filmi romantik komedi türünde. Filmde Engin (Murat Boz) ve Pelin (Burcu Özberk) birbirine aşık iki çifttir ve çiftin hikayesi birbirine kavuşarak başlıyor. Film, aşka ve evliliğe inanmayan Engin ile Pelin’i bir rüyada buluşturuyor. Güce, başarıya ve lüks yaşama değer veren Engin her istediğini elde eden başarılı bir iş insanıdır. Pelin ise orta sınıf bir ailenin hayalperest ve kendisini olduğu gibi kabul edecek birini bekleyen naif kızıdır. İkilinin yolu bir partide kesişir ve ne olduğunu hatırlamadıkları bir gecenin sonunda çift kendilerini iki yıldır evli oldukları bir rüyanın içinde bulurlar. Başlarda birbirini kabul etmeyen ve rüyadan uyanmak için çareler arayan çift zamanla birbirini tanımaya, anlamaya ve yakınlaşmaya başlar. Ancak bu sırada birbirine bağlanan çift bu mutluluğun ömür boyu sürmesini dilerken rüyadan eski hayatlarında birbirine uzak iki aşık olarak uyanırlar. İkili aşklarını rüyadaki gibi bir birlikteliğe dönüştürmek için mücadeleye başlar. Amazon Prime Video’da yayınlanacak Rüyanda Görürsün gösterim tarihi 3 Şubat 2023.

15-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar